Kõige parema esmamulje garanteerivad riided, mis sulle päriselt ka selga istuvad. Vaata oma garderoob üle ning veendu, et iga seal rippuv ese sobib sulle kui valatud!

2. Sinu aksessuaarid on kõnekad

Aksessuaaridel on outfit'i juures rohkelt võimu, olgu nendeks ehted, päikeseprillid või kingad. Vali aksessuaare hoolikalt ning vaata, et nad korralikud välja näeksid.

3. Kiht kihi peal

Kihiline riietus on trendika outfit'i saladuseks, kuid sellega ei tasu üle pingutada, sest vastasel juhul võib tulemus lohakas näida. Kui valid kihilise riietuse, siis veendu, et iga ese oleks puhta ja konkreetse lõikega ning et üldmulje ei jääks selline, nagu oleksid kogu oma garderoobi hommikul selga visanud!

4. Lohakas on oi kui out

Vaata üle, et sinu garderoobis ei leiduks topilisi või narmendavaid rõivaid - selliste kandmine on rangelt keelatud, sest lohakad nartsud torkavad inimestele kohe silma.

5. Käekott ja selle kvaliteet

Hoolitse oma käekoti väljanägemise eest samamoodi nagu sa hoolitsed iseenda eest - korralik ja puhta lõikega käekott näeb kallis välja isegi siis, kui ta maksab vaid 3 eurot. Käekott on riietuse juures kui täpp "i" peal, mis omakorda tõestab veelkord, et aksessuaaridele tasub palju rõhku panna!

Allikas: Who What Wear