Tanel Veenre on nimi, mis kaunite ehete austajatele tutvustamist ei vaja. Rahvusvaheliselt tuntud ehtekunstnik on esindussalongis väljas oma värskelt valminud värviliste sabadega merihobude ehteseeriaga. Need maagilised merihobud on kui baleriinid laval – graatsiliselt keerduvad ja üksteise ümber painduvad imelised olendid. Hõbedast ripatsitel ja prossidel on erikujulised käsitsi lihvitud korallist ja lasuriidist tilgad, mis annavad ehetele lopsakat jõudu ja sära.

Julia Korovina Jukocute kaubamärk esitleb eksklusiivset käekottide kollektsiooni „Stellaarium“, mis on inspireeritud talvise taeva tähesajust. Ainulaadsed disainerkotid on valminud Itaalias käsitööna ning nendes kasutatav nahk pärineb Itaalia parimatelt tootjatelt.

Riina O spetsialiteediks on käsitsi valmistatud luksuslikud nahksõrmikud. Parimatest Euroopa materjalidest kindad teostatakse Londoni stuudios oskuslike meistrite poolt. Riina O ühendab oma loomingus traditsioonilise detailiderohke valmistusviisi moodsa tehnoloogia võimalustega, nagu seda on laserlõikus, värskendades klassikalist disaini ruumiliste mustritega. Spetsiaalselt esindussalongi jaoks sai arendatud ka üks eksklusiivmudel – küünarnukipikkuses elegantselt klassikalised nahksõrmikud nööpidega randme siseküljel. Lisaks pakub disainer vaid selle projekti raames võimalust salongist tellida päris oma käte mõõtude järgi valmistatud kindapaar ilma lisatasuta.

Oksana Tandit on Eesti tunnustatud disainer ja moesaate „Kreatiiv“ autor ja saatejuht ETV+ kanalis. Disaineri esindussalong asub Tornimäe 5, kuhu külastajad on lahkesti oodatud tööpäeviti kell 11-17. Uute külalisdisainerite loomingut saab tulla uudistama avatud salongiõhtule juba täna, 26. novembril, kella 16-19.00.