Oma ettevõtte asutas ta 2012. aasta lõpus ja alates selle aasta juunist on tal ka väike meeskond, kes annab naisele endale võimaluse peamiselt moeloomingule keskenduda. "Oleme sisse seadnud oma väikese ateljee koos vajalike masinatega ning hetkel on käimas ka rebränding. Kõikide nende sammude taga peitub soov olla tugev tegija nii Eestis kui ka liikuda väljapoole."
Arnole on oluline, et tema moelooming oleks toodetud Eestis – üheks tulevikuplaaniks on areneda aga hoopis Moskvasse, kus omab juba praegu kontaktvõrgustikku.

Sel nädalal avas ta Tallinnas ka oma uue showroom'i. "Vajaduse oma showroom'i järgi tingis klientide nõudlus. Tegelikult oli mul ennegi väike esinduspind Aia tänaval, kuid seoses kolimiste ja teiste muudatustega panime selle paariks kuuks kinni ning avasime nüüd uuesti juba uuel aadressil. Kuigi sulgemisaeg oli lühike, jõudsid selle aja jooksul juba väga paljud uurida, et kus minu asju näha ja proovida saab – nüüd on taas selleks võimalus."

Arnot paelub disainides vastandumine, ta ise toob üheks põhjuseks oma päritolu. "Kuna olen pärit Eesti-Vene segaperekonnast, siis tunnen sageli, kuidas mõlemad liinid ka minu disainikäekirja mõjutavad. Kuna kasvanud ja elanud olen peamiselt Eestis, siis viimasel ajal domineerivad minu loomingus põhjamaine rangus ja selged jooned. Aktsendiks on aga detailid, mis peaksid seda kõike pehmendama ning mängulisemaks muutma, olgu selleks siis näiteks mõni üdini naiselik detail või hoopis erksate värvide sisse toomine. Armastan väga kasutada erinevaid pitse ja naturaalseid materjale (siid, vill jmt) ning neid omavahel kombineerida. Võib öelda, et minu loomingus käib alati koos duett ja duell," tutvustab disainer.

Oma loomingut näeb ta kandmas küpset ja parimais aastais naist, kes on iseteadlik, julge ning hindab kvaliteeti kõiges. "Rõivaste valikul lähtub meie klient kahtlemata kandmismugavusest, materjalidest ning kindlasti tõsiasjast, et tema rõivaese on eriline ja unikaalne. Seetõttu eelistabki ta üldjuhul disainertooteid massimoele, kombineerib julgelt, kuid jääb seejuures alati väljapeetuks ja naiselikuks."

Tema värske sügiskollektsioon on inspireeritud põhjamaade talvede tumedatest ning pikkadest öödest, millele on vürtsiks lisatud erksamaid värve. "Lisaks olen sel korral palju inspiratsiooni saanud mütoloogiast. Mängisin kollektsiooni kavandades geomeetriliste vormidega ning jäin pidama kolmnurga juurde. Tulemuseks sain äärmiselt naiseliku ja elegantse kollektsiooni, mille vormid ja läbiv liivakellasiluett sobivad erineva kehakujuga kandjale. Materjalidena kasutasin peamiselt peenvilla ja erinevaid siidisorte. Mantlite puhul mõnusat sooja vill-kašmiiri. Toodetest on saadaval kleidid ja seelikud, siidpluusid ning mantlid."

Showroom'i avamise puhul ja eelolevat pidudehooaega silmas pidades valmistas disainer ka väikese erikollektsiooni, kus on saadaval erinevas toonis toorsiidist kleite ning elegantne ja suursugune kleit-mantel.

Vaata galeriid!