Denim Dream Jeans

Denim Dreami esimene teksakollektsioon on nooruslik, isikupärane ja trendikas. Detailideni viimistletud Denim Dreami teksakollektsiooni valikus on nii kurvikust lisavaid kui ka figuuri salendavaid ja toetavaid teksaseid. Teksadele lisaks on kollektsioonis esindatud ka kõik muud kevadsuvised tootegrupid. Kangad on suvele ja soojale ilmale mõeldes suure naturaalkiudude osakaaluga, mis on nahasõbralikud ja n-ö hingavad. Suur osa mudelitest on loodud eriliselt pehmest Portugalis toodetud 100% lüotsellkangast.

Moedisainer Kadri Kirsi sõnul on teksakollektsiooni olulisemateks märksõnadeks mugavus ja vabadus. Kuna teksad on tänapäeva inimese garderoobi lahutamatu osa, on oluline, et liikumine teksapükstes oleks võimalikult vaba ja mugav.

Denim Dream Jeans

“Teksakollektsiooni loomine on olnud Denim Dreami meeskonnale tõeline väljakutse. Seadsime omale kõrged eesmärgid kvaliteedi, materjalide ja lõigete osas. Võtsime arvesse meie klientide ootusi, soove ja erinevad kehatüüpe, et Denim Dreami teksapüksid oleksid sobilikud igale kliendile ja maitsele,” ütles Denim Dreami brändijuht Viirika Siigur.

Teksakollektsioon Denim Dream Jeans on saadaval kõikides Denim Dreami esinduskauplustes üle Eesti.

Denim Dream Jeans

Põldma Kaubanduse AS loodi 1994. aastal, kui avati esimene teksakauplus Sinine Kangur, kus müüdi rõivaid firmadelt Henry Choice, Levi’s, Lee, Diesel ja Wrangler. Praeguseks on ettevõte jõudsalt laienenud, omades üle 90 esinduskaupluse üle Baltikumi. Põldma Kaubanduse AS on Denim Dreami kauplusteketi omanik ning Guessi, Tommy Hilfigeri, Pepe Jeansi, Calvin Kleini ja paljude teiste maailmakuulsate brändide maaletooja ja esindaja. Kõiki nimetatud moebrände on võimalik osta e-poe denimdream.com kaudu. Töötajate arv ettevõttes on üle 300.

Jaga
Kommentaarid