“Coachella on pidu, mis leiab aset kõrbes ning kestab hommikust õhtuni. Naudi päikest värvilistes heegeldatud kleitides või mõnusate etniliste printidega t-särkides ning hakka neile järjest kihte juurde laduma kui jahedamaks läheb. Hinnas on nt teksatagid ning kimonojakid.“

Eelista teksašortse

“Teksašortsid on festivaligarderoobis lausa kohustuslikud. Nad on ajatud, eriti kui tegemist on narmendavate äärtega variantidega, sest neid tõesti sobib kõigega kombineerida. Tüdrukutel soovitan neid kanda lohvaka boheemlasliku topiga ning poolsaabastega. Poistel mustrilise särgiga, mida kantakse lahtinööbituna maika peal.”

Tee stiilipöördeid

“Coachella on parim koht, kus erinevate look’idega eksperimenteerida. Neiud saavad olla nii makrameedetailidega kleidis boheemlased kui teksakangast traksipükstes poisstüdrukud. Poisid võivad kanda vaheldumisi kitsastest pükstest ja T-särgist koosnevaid rokkarikomplekte kui lohvakamaid sportlikumaid komplekte, mis koosnevad võrksärkidest ning šortsidest.”

Lõbutse!

“Coachella võtmesõnaks on lõbutsemine ning sõpradega ajaveetmine. Kanna esemeid, mida sa tõeliselt naudid nagu näiteks etnilise prindiga liibuvaid kombinesoone või paelte ja tutikestega kaunistatud nunnusid toppe teksašortsidega. Poiste jaoks on täiuslikuks Coachella suveniiriks fotoprindiga t-särk.”

Hulla lisanditega

“Aksessuaarid on Coachella lemmikud: päikese eest kaitsvad laia äärega kübarad, trükimustrilised nokamütsid jne. Jalanõudest on moes nii sandaalid, platvormid kui trükimustrilised espadrillid. Varandus on turvatud kõhukotis või tutikestega kaunistatud seljakotis. Look’i viimistlevad kivikeste, tutikeste ning amulettidega dekoreeritud boheemlaslikud ehted.”

Eestis jõuab kollektsioon müügile 31. märtsil – vaata ringi H&Mi nooreosakonnas.
Coachella festival leiab aset 15.–17.04 ja 22–24.04.