Räppar ja laulja Nicki Minaj kandis pika siidtaftist slepiga komplekti, mille alläärde ja slepi alla olid kuhjatud vinüülist roosid. Komplekti ühte õlga paljastava siidist ülaosa nahast obi-vöö kujutas Kawakubo näoga maski.

Modell Ashley Graham kandis korsettkleiti, mida mõjutas Kawakubo huvi paljastada rõivaste sisemist konstruktsiooni. Luuvalge korsett oli õrnalt dekonstrueeritud, pikk punane siidseelik kinnitus haakide ja aasadega. Mõlemat kaunistasid tumepunasest siidorganzast vohavad rüüsid.

Modell Jourdan Dunn kandis liibuvat kleiti, mis mängis dekonstrueerimise ja traditsiooniliste rõivaste hülgamise teemaga. Luuvalgest siidtaftist pluusi meenutav ülaosa näis kalingurist pihaosalt maha libisevat, dekonstrueeritud peente triipudega tumesinine seelikuosa oli asümmeetriliste lõikega.

Räppar Future’i kehasse töödeldud must frakk oli valmistatud orgaanilist siidi, Tencelit® ja villa sisaldavast kangast. Seljaosale oli käsitsi tikitud must pealuu ja punastest Swarowski kristallidest süda. Fraki all kandis Future orgaanilisest siidist tumesinist särki ja kaelasidust.

Näitleja Sasha Lane kandis õhulist kleiti, mida kaunistasid erineva suurusega täpid – üks Kawakubo võtmemotiive. Kleidi läbipaistvat tugikonstruktsiooniga ülaosa katsid mustad Swarovski kristallid, mängulised täpid olid valmistatud reljeefsetest materjalidest nagu raffia ja samet.

Laulja Joe Jonas oli riietatud kehasse töödeldud tumepunasesse mustade triipude ja revääridega Itaalia topeltsiidist satiinülikonda. Tema must siidsärk oli valmistatud 100% orgaanilisest siidist, komplektile pani punkti must kikilips.

Modell Stella Maxwell kandis õhulist läbipaistvast orgaanilisest siidsifoonist kleiti, mida katsid pärlikeed, mis moodustasid kleidile krinoliinimustri, enne kui langesid vabalt mängeldes ümber keha.