2. Käsitööehted. Südamega tehtud käsitööehted, viimistletud perfektsuseni – selliselt võib iseloomustada Karola Jaanofi loomingut. Karola hakkas ehteid disainima mõned aastat tagasi, kõigepealt endale ja sõbrannadele. Tema valmistatud jõulukuule katavad elegantsed kangad, pärlid ja pits: pole karta, et ehted katki lähevad. Valikus on palju erinevaid toone: kreemvalge, kuldne, hõbe, hallikassinine, helelilla, punane jt, aga saab tellida ka endale meeldivas värvitoonis. Sellel aastal on väga populaarne ehetele nimede või head soovide peale tikkimine.

3. Muinasjutud. Aastaid on jõululauale lisanud elegantsi Villeroy & Bochi kvaliteetne jõulukeraamika. Retropostkaarte meenutavad traditsiooniliste jõulupiltidega lauanõud ja kaunistused lisavad täpselt selle õige annuse jõuluromantikat. Sellel aastal on Villeroy & Bochi jõulukollektsioon eriti kaunis: öösinistes toonides Tuhkatriinu muinasjutust inspireeritud.

4. Loomad. Kes saaks mööda vaadata armsatest jõuluvalgetest loomadest, mis pühadeesteetikasse kodusust ja natuke lapsemeelsust lisavad? Näiteks Stockmannis jäid silma kepsakad lumevärvi oravad!

5. Disainküünlad. Jõulud ja hubisev küünlaleek käivad lahutamatult kokku. Praegusel ajal on küünalde valik lõputu, seega ei ole mingi vaev leida just enda toakaunistuste ning interjööriga ideaalselt sobituvad. Kodumaist kaunist disaini esindab näiteks Valhalla Factory oma õrnalt elegantsete sojavahast valmistatud küünaldega, millel on ka aroomiteraapilised omadused.

Loe edasi Fashionista Lifestyle blogist SIIT