Foto: Caroline Sada

2. Itaalia elegants
Looritatud pilk, must sametine diivakleit, pitskindad. Just see, mida enamik meist seostavad Itaalia La dolce vita stiilselt ajatu õhkkonna ja sumedate vestlustega martiiniklaasi taga. Veetlevalt liibuv sametkleit pärineb taas Sireen Vintage salongist, looriga peaehe Luisa Spagnolilt.


Foto: Caroline Sada


Foto: Caroline Sada

3. Flaming hot ehk 40ndate catsuit
Leekivat punast kandes võid kindel olla, et seltskonnas märkamatuks ei jää. Punane on üks neist värvidest, mis ühevõrra hästi sobib nii blondidele kui brünettidele, rõhutades mõlema unikaalset ilu. Minu hõbedase lipsuga punane catsuit pärineb Tallinn Dollsi poolt loodud Coca-Cola kollektsioonist (jällegi 50ndate retrohõng!), aga kes soovib ühendada catsuit'i ja litreid, siis neil soovitan vaadata Oksana Tanditi kollektsiooni „Joan“, kust leiab väga kauni glamuurselt helkleva kostüümi.


Foto: Caroline Sada


Foto: Jelena Rudi

Ja et look oleks täiuslik, siis (pigem lainetena mõjuvad) retrolokid, puhas silmameik rõhutatud lainerijoonega ning klassikalised punased huuled lihtsalt ei saa puududa. Meigikunstnik Lana Vallo on mulle retromeigi teinud niivõrd perfektselt, et silmadele langev loor mitte ei varja selle ilu, vaid hoopis toob esile.

Vaata Fashionista Lifestyle blogi SIIT

Hea lugeja, mida kannad täna Sina?