Pastelltoonides glasuur, pärlid, stiilselt disainitud lilleõied ja liblikad – ausalt öeldes ei raatsigi ära süüa, sobib liiga hästi trendikaks sisustuselemendiks!

Kadri, kes enda sõnutsi on alati olnud kunstihingeline ja armastanud disainida, joonistada, õmmelda, sisekujundusega tegeleda ja veel palju muudki loomingulist teha, jõudis küpsiste disainimise juurde paar aastat tagasi lapsega kodus olles piparkooke tehes. Magusarmastus kohtus disainikirega!

Disaineri suurimaks väljakutseks oli ümber lükata uskumus, et kui söödav asi on ilus, siis reeglina ei ole see maitsev. Kadri käsitööna tehtud tassikoogid ja disainküpsised valmivad värskest toorainest ja nende detailid on täiuseni viimistletud: glasuuri maitse peab sobituma selle värviga. Ja maitsvad on küll, seega väljakutse auga vastu võetud!

Kadri lugu on inspireeriv: kirega tehtud hobist on saamas töö! Tema enda lemmikuks on šokolaadiküpsis piparmündiglasuuriga, moehuvilistele nagu Fashionista Lifestyle aga on valikus imearmas roosades ja kuldsetes toonides küpsisekarbike, kust leiab õhtukleidi, kinga ja pühadehõngulise lumehelbe.

Väga paljud maailmakuulsad disainerid ja moemajad tellivad moeetenduste afterparty'ks filigraanselt valmistatud torte või ka söödavaid peakatteid modellidele, mis meisterliku täpsusega jäljendavad äsjaesitletud kollektsiooni – tekstuuride, disaini ja värvideni välja. Tekkinud on moekunsti ja gurmee sümbioos: söödav mood.

Loe lisaks Fashonista Lifestyle blogist.