FIBITi tänavused moeetendused kokku pannud moeblogijad on igati tegusad, kellele lisaks blogimisele ei ole võõrad ka stiliseerimine ja koostöö mitmete moemärkidega. Näiteks on Behind the scenes PR-girl blogi asutaja Aljona Eesmaa ka ajakirja Mood moetoimetaja ja kogenud stilist, kes on teinud koostööd nii Eesti kui ka välismaa brändidega, samuti erinevate meediväljaannetega. „On suur tunnustus, et minu moemaitse ja stiilitunnetus on isiklikust blogist niivõrd palju suuremasse formaati jõudnud,“ ütleb Eesmaa. „Eriti arvestades seda, et FIBIT on üks pikima traditsiooniga moeüritusi Eestis, kus on üles astunud Eesti nimekaimad stilistid ja disainerid, keda isiklikult väga imetlen.“

Sügisele soovitab Eesmaa vastu minna neutraalsetes hallides ja beežides toonides, millele lisavad aktsenti tumepunased ja miks ka mitte säravad metallik-detailid. „Selliseid stiilinäiteid leiab minu moeetenduses mitmeid,“ lisab ta. 



FIBITi teisel päeval musitseerivad aatriumis asuvas moe-lounge’is andekad ja stiilsed Liis Lemsalu ja Karl-Erik Taukar ning toimuvad moe- ja stiiliteemalised vestlusringid, kus astuvad üles ajakirja MOOD peatoimetaja Kristi Pärn-Valdoja ning kvaliteetparfümeeria ja -kosmeetika võlumaailma avava Créme de la Créme’i tippspetsialist Kai Laidla. FIBITi moepäeva lõpetab Eesti Kunstiakadeemia moestilistika eriala lõpetanute loodud LOOKBOOK 8 meeskond. Stiilipäeva juhib ja muusikat valib Electra.