Star Systemi Tallinna kontori meestevaldkonna juht Aleksei Benuchi. Foto: Star System Tallinn

Londoni meeste moenädal – neli Eesti noormeest samaaegselt laval

Londonis kõndisid meie modellid teiste seas Topmani, Tiger Of Swedeni, Lou Daltoni, Margaret Howelli ja Craig Greeni etendustel. “Neli meie modelli kõndisid samal ajal ühel show'l ja kõigil neil oli kaks look'i. On tõeline au, et meie poisid on välja valitud sadade teiste seast üle maailma,” ütleb Aleksei.

Järgmine peatus – Milano

“Kuigi oli vihmane, siis Star Systemi noormehed tõestasid, et võimatuid asju pole,” ütleb Aleksei. Eesti mehed püüdsid rahvusvahelise moeäri koorekihi pilke Gucci, Marni, Fendi, Jil Sanderi ja teiste tuntud moebrändide etendustes. “Mõned casting director'id tegid nalja, et eestlased võtavad moeäri taas üle,” muigab Aleksei.

Bonjour, Paris

Eesti modellidele polnud ka Pariisis raske sadade meesmodellide hulgast raske välja paista – kaks neist kõndisid Diori moeetendusel, kaks Louis Vuitton'i etendusel, lisaks kõnniti ka näiteks Rick Owensi ja Acne Studios show'des. “Meie poisid olid Pariisis kindlasti parimate seas,” ütleb Aleksei.

Kes Londonis, Milanos ja Pariisis töötasid?

Otto Väinaste (18)

“Sellesse hurmavasse noormehesse armuvad kliendid esimesest silmapilgust. Oma head näojoonte ja imeliste iseloomuomadustega tegi ta show show järel: Dior, Fendi, Topman, Jil Sander jt. Tema on ka Zara Man uus kampaanianägu – fotod jõuavad ka Eesti Zara kauplustesse!”


Fotod: Star System Tallinn

Johan Kroon (18)

“Ta on tõeline runway killer. Being fierce on tema ampluaa! Ta kõndis sel hooajal Diori, Jil Sanderi, Le Maire ja Dries Van Noteni moeetendustel ja ta oli tõeliselt omas elemendis.”


Dior. Foto: Star System Tallinn

Mikhail Pashchuk (16)

“Mikhail on tõestanud, et modelli professionaalsus ei sõltu vanusest. Olles sel ja eelmisel hooajal üks Louis Vuittoni lemmikuid, kõndis ta selliste moedisainerite nagu Marni, Acne Studios, Pal Zileri, Tiger Of Swedeni ja teiste show'des.”


Pal Zileri. Foto: Star System Tallinn


Marni backstage. Foto: Star System Tallinn

Marten Padama (18)

“Noormees, kes osales eelmisel hooajal pea kõikides show'des peale Gucci (kuna brändi poliitika ei lubanud lavale alaealisi modelle), sai nüüd uue võimaluse – peale seda, kui ta sai mais 18, bookiti ta koheselt muinasjutulisele moeetendusele Milanos.”


Gucci. Foto: Star System Tallinn

Alexander Lepik (17)

“Kõhn, stiilne ja tugeva karakteriga modell võlus selliseid Londoni moebrände nagu Craig Green ja CMMN SWDN - nende fantastilistel moeetendusel ta ka osales.”


CMMN SWDN. Foto: Star System Tallinn

Timofei Rudenko (18)

“18aastasena on tal Aasias tõeline fänniklubi – paljud Aasia tüdrukud unistavad, et Timofei pööraks nende Instagrami kontodele tähelepanu… Aasia moebrändid Juun J ja Ximon Lee presented by GQ China ei jätnud kasutamata võimalust teda oma etendustes kasutada.”


Foto: Star System Tallinn

Taavi Mänd (24)

“Taavi plaanis sel hooajal show'des pausi teha, kuid see osutus võimatuks. Haider Ackermann lennutas ta otse Pariisi ja kuna samas toimus ka Rick Owensi show, siis osales Taavi ka sellel. Juba kolmandat korda!”


Rick Owens. Foto: Star System Tallinn

Star System on Eesti ainuke modelliagentuur, kuhu kuulub arvukalt niivõrd edukaid moeesmodelle. Meesmodelle otsivad agentuuri juhi ja modelliskaudi Aleksandr Vinogradovi eestvedamisel mitmeid teisedki modelliotsijad.