Foto: Scanpix

2. Dakota Johnsoni kohta on see valik ehk veidi ootamatu - oleme ju harjunud teda viimasel ajal vaid ülipaljastavates kleitides nägema... Kuid vintaaž-stiilis kurguni kinninööbitud ja pikkade varrukatega kleit on äärmiselt naiselik. Hea näide, et seksikus ei peitu alastuses. Kleit Guccilt, ehted vintaaž Cartier.


Foto: Scanpix

3. Emma Stone kandis Givenchy haute couture-kleiti, mida kaunistasid ornamentika ja narmad, mis liikusid koos kandjaga. Võidukale naisele veatult sobiv kuldne valik.


Foto: Scanpix

4. Taraji P. Henson Alberta Ferretti klassikalises sametkleidis. On lõikeid ja materjale, mis lihtsalt sobivad punasele vaibale - hooajast või aastanumbrist sõltumata. See on üks parimatest näidetest.


Foto: Scanpix

5. Nicole Kidman eelistas kurguni kinni nude-toonis kleiti, mis on ühtaegu nii tagasihoidlik kui ka seksikas. Loodud kandmiseks vaid laitmatu figuuriga. Kleit Armani Privé.


Foto: Scanpix

6. Sofia Vergara eelistas samuti kuldset kleiti, kuid nagu ikka - temale omase noodiga.


Foto: Scanpix

7. Jessica Biel meenutab oma kuldses litterkleidis mõnd Kreeka jumalannat. Ideaalne näide, kuidas kanda "alastikleiti" keha liigselt paljastamata.


Foto: Scanpix

8. Brie Larson kandis Oscar de la Renta sametkleiti - vaadake vaid selle kleidi ainulaadset seelikuosa!


Foto: Scanpix

9. Charlize Theroni plisseekleidile annab ainulaadse ilme kleidi pealmine, läbipaistev kiht, mis lisab säravale kangale müstikat ja salapära.


Foto: Scanpix

10. Kristen Dunst kannab Diori haute couture-loomingut. Trendikad taskud muudavad muidu dramaatilise kleidi veidi kasuaalsemaks - üldmulje on šikk ja pidulik!


Foto: Vida Press

11. Hailee Steinfeldti kleiti kaunistavad õrnad lilled. Koos kreemjasvalge tooni ja pika kleidisabaga on tulemuseks väärikas ja glamuurne õhtutualett.


Foto: Scanpix

12. Ruth Negga kannab Valentino kõrgmoekleiti. Erkpunast tooni ja pitsdetaile tasakaalustab romantiline kleidilõige. Braavo!


Foto: Scanpix

13. Üleni mustas läbipaistvas pitsis? Salma Hayek kannab vist tõesti kõik veatult välja...


Foto: Scanpix

14. Sofia Boutella on Oscarite jagamisel küll uustulnuk, kuid riides käib juba nagu kogenud filmistaar! See Chaneli haute couture kleit räägib ise enda eest...


Foto: Scanpix