Solaris keskuse esimesel korrusel avatud poes on saadaval laias valikus tooteid kogu perele alates seepidest, šampoonidest, dušigeelidest, näo- ja kehahooldustoodetest, eeterlikest- ja massaažiõlidest, kuni erinevate taimeteedeni. “Võin kinnitada, et olen ise nende toodete suurim fänn, sest lisaks naturaalsetele koostisosadele on neil ka värske ja meeliülendavalt hea lõhn,” lausus Põldma Kaubanduse AS nõukogu esimees Maile Põldma, kes avastas Lemongrass House tooted esmakordselt enda jaoks perereisil Taisse ning otsustas need ka Eesti kaubandusvõrku tuua.

Lemongrass House on pereettevõte, mis sai alguse 1996. aastal Tais. Nende ettevõtmist on inspireerinud kohalikud taimed ning nende raviomadused. Tänaseks on väikesest pereettvõttest kasvanud suur jaemüügi kett, kelle tooteid müüakse enam kui 30 riigis üle kogu maailma. Lemongrass House on tänaseks tõusnud üheks juhtivaks koostööpartneriks paljudele professionaalsetele SPA-salongidele ning viie tärni hotellidele Austraalias, Türgis, Hong kongis, Šveitsis ja mujal maailmas.

Lemograss House siseneb Baltimaade turule läbi ametliku esindusõiguse saavutanud ettevõtte Põldma Kaubanduse AS-i, kes on Denim Dream kauplusteketi omanik ja teiste nimekate rõivabrändide maaletooja.