Kes on Kriss Soonik Loungerie klient?
Meil pole tüüpklienti. Nii palju, kui on erinevaid naisi, on ka meie loomingu kandjaid. Kõige kiiremini on meid riikidest omaks võtnud Jaapan. Neile meeldivad meie pits, toodete mängulisus, värvid ja lõiked.

Mida teed siis, kui uute kollektsioonide loomisel nii-öelda täielikult ummikusse satud?
Oleneb, kui koos juhe on! Tavaliselt piisab väikesest jooksutiirust või kellegagi rääkimisest. Vahel aitab nädalalõpp eemal linnamürast, mõnes maakohas. Kui aga ükski neist ei aita, tuleb lihtsalt puhata.

Kuidas leida moemaailmas see salapärane mistki, mis muudaks Sind silmapaistvaks?
Tuleb lihtsalt oma sisetunnet usaldada ja keskenduda. Väga kerge on hakata tegema midagi sarnast juba turul olemasolevale. Peaks aga mõtlema: mis mind pikas plaanis neist eristaks? Seejärel on aeg just sellele keskenduda. Moemaailm on karm, käib tihe rebimine ja paljud jäävadki ukse taha. Õige tootega saab aga hea õnne korral vähemalt enda jaoks need õiged uksed avatud.

Enamik Sinu kollektsioonide fotosessioone on toimunud Eestis, kodumaiste modellidega. Miks ise Londonis elades just siin pildistada eelistad?
See on mu kodu. Olen Eestist pärit ja just see teebki mind Kriss Soonikuks. Veedan tegelikult väga palju aega Eestis. Mul on imeline naiskond, kellega koos pildistan ja toredaid Eesti modelle leiab ka enne, kui nad laia maailma lendavad. Eestis on lihtsalt niivõrd lõbus pildistada!

Mida plaanid järgmiseks?
Augusti lõpus tuleb välja Sügis/Talv 2016 kollektsioon. Seal on uus ja väga eriline detail - kuldne tripp. Olen alati meie disainides trippe veidi teistmoodi kasutanud kui enamik pesubrände. Selle ideega mängides avastasin, et rinnahoidja või topi trakside külge lisades pole see tripp, vaid funktsionaalne detail - rihmasid saab selle abiga ka risti panna.

Eestis võib järgmist suuremat moeetendust näha 22.oktoobril Tallinn Fashion Weeki 10nda sünnipäeva raames.

Uuri Krissi loomingut lähemalt: http://kriss-soonik.com/