1. Kendall Jenner
Kendall Jenneri modellikarjäär sai tuule alla just tänu pleegitatud kulmudele - selliseid kandis ta Marc Jacobsi 2014. aasta sügistalvise kollektsiooni esitlusel, pärast mida sai Kendallist tõeliselt edukas modell.


Foto: AP Photo/Kathy Willens

2. Kim Kardashian
Sarnaselt Kendallile kandis 2014. aastal pleegitatud kulme ka Kim Kardashian. Kimi ootamatu "kulmukaotus" tekitas internetis vastakaid arvamusi, kuid õnneks pleegitas ta kulme vaid ühe pildistamise tarbeks, naastes kohe pärast seda tagasi naturaalse kulmutooni juurde.


Foto: Instagram

3. Katy Perry
Katy Perry, kes ei ole riietuse või iluga kunagi riskida kartnud, poseeris käesoleva aasta maikuus ilmunud ajakirja Wonderland kaanel pleegitatud kulmudega.


Foto: Instagram

4. Beth Ditto
Lauljataril Beth Dittol möödus üks eluperiood täiesti ilma kulmudeta, mil need ei olnud pelgalt vaid pleegitatud, vaid tema näolt täiesti kadunud.


Foto: REUTERS/Yves Herman

5. Miley Cyrus
Muidugi ei puudu sellest nimistust ka Miley Cyrus, kelle kulmud said valgeks võõbatud aastal 2013.


Foto: Instagram

6. Kristen McMenamy
Androgüünsete modellide kuninganna Kristen McMenamy on paljuski tuntud just oma pleegitatud kulmude poolest.


Foto: Josh Olins / i-D Magazine

7. Lara Stone
Lisaks Kristenile on heledate kulmude poolest tuntud ka üks teine modell, Hollandist pärit Lara Stone.


Foto: REUTERS/Luke MacGregor

8. Lady Gaga
Pole vist olemas midagi, millega Lady Gaga oma välimuses eksperimenteerinud ei oleks. Sestap ei tohiks üllatada, et 2013. aastal ilmus ta avalikkuse ette tõeliselt kummitusliku väljanägemisega.


Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN

9. Amber Rose
Hiljuti läks pleegitatud kulmude trendiga kaasa ka seltskonnastaar Amber Rose, kes postitas käesoleva kuu algul Instagrami foto oma valgetest kulmudest.


Foto: Instagram

10. Yolandi Visser
Lõuna-Aafrika Vabariigist pärit väga eduka räpp- ja reivmuusika grupi Die Antwoord esisolist Yolandi Visser on nii oma pleegitatud juuste kui ka kulmudega alati silma paistnud!


Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP

11. Lenna Kuurmaa
Ka meie oma Lenna Kuurmaa figureeris vahepeal heledate kulmudega, mis ehtebrändi Expressions 2012. aastal ilmunud reklaami tarbeks valgeks võõbati.


Foto: Expressions / Facebook

12. Kaley Cuoco
Teleseriaalist "Suure paugu teooria" tuntud Kaley Cuoco läks maikuus aga hoopis teist teed ning värvis sarnaselt juustele roosaks ka oma kulmud!


Fotod: Instagram