#TBT Love the Photographer!! 💋❤️💋❤️

A photo posted by Tami Erin (@tamierin) on May 28, 2015 at 4:37pm PDT

Erin alustas näitlemis- ja modellikarjääriga 8aastaselt, mil maailma üks suurimaid modelliagentuure Elite Model Management ta enda hoole alla võttis. Pea 8000 tüdruku seast valiti Erin kõigest 11aastaselt Pipi rolli ja filmi lavastaja Ken Annakin on tema kohta öelnud: “Tami särab nagu päike. Kui ta naeratab, muutuvad kõik õnnelikuks.”

Naine on toetanud mitmeid UNICEFi kampaaniaid ja 2011. aastal disainis ta koos La Fine Clothing’uga t-särkide kollektsiooni, millest saadud tulu läks 100%-liselt Create Now loomingulistele noortele suunatud heategevusorganisatsiooni toetuseks. Erin on ka Pipi riietekollektsiooni juht ja toetab läbi riiete disainimise paljusid teisi rahvusvahelisi heategevusorganisatsioone.

Pisikese Pipina tuntud Erin on elanud skandaaliderikast elu, kus probleemid alkoholi, vägivalla ja seaduskuulekusega on olnud osa naise argipäevast. Näiteks 2013. aastal arreteeriti ta pärast seda, kui naine peksis läbi oma toakaaslase. Samal aastal sattus ta autoõnnetusse, kust ta sündmuskohalt põgenes ja hiljem tuli välja, et Erin juhtis autot joobeseisundis.