Foto: Vida Press

Matkama minnes
Kui Lady Gaga käis stilettodes matkamas, hakkasid paljud tema fännid muretsema, kas kõrgetel kingadel (ja seelikus!) matkamine on üldsegi turvaline? Loodetavasti pole tegemist mägise maastikuga.

Foto: Vida Press

Koera jalutades
Näitlejanna Amanda Seyfried oli minemas New Yorgi moenädala üritusele, kandes kontsi ja musta kleiti, kuid see ei takistanud teda eelnevalt viimast oma koera Finni kiirele jalutuskäigule.

Foto: Vida Press

Glastonbury muusikafestivalil
Glastonburyga on alati seostunud muda ja kummikud, kuid see ei heidutanud Kim Kardashiani, kes üritust koos abikaasa Kanyega väisas. Õnneks postitas Kim oma riietusest ka Instagrami foto, kirjutades, et kontsad ei ole tema jaoks siiski festivali parimateks kingadeks ning kummikud on tal kaasas.

Foto: Vida Press

Coachella muusikafestivalil
Järjekordne festival, kuhu kummikute asemel paneks jalga küll sandaalid, kuid kindlasti mitte kõrged stilettod. Sellise valiku tegi aga lauljanna Solange Knowles.

Foto: Vida Press

Golfi mängides
New Yorgi golfiväljaku The Trump Golf Links avamisel näitas Ivanka Trump oma golfioskusi, samal ajal kandes kleiti ja stilettosid.

Foto: Vida Press

Rannas
Kardashianid on tuntud oma viimse detailini sätitud välimuse poolest, seega ei tule ehk isegi üllatusena, et Kylie Jenner liivarannas toimuvale üritusele kontsades läks.

Foto: Vida Press

Rattaga sõites
Kuigi näitlejanna Elizabeth Banks oli samal ajal filmivõtetel, nägi kõrgetes kontsades ja minikleidis rattaga sõitmine sellegipoolest omapärane välja.

Foto: Vida Press

Maahokit mängides
Kate Midddleton külastas oma endist kooli ning see, et tal olid jalas kõrge kontsaga saapad ja Alexander McQueeni kleiti, ei takistanud kuningliku perekonna liiget tegemast õpilastega ühe maahoki mängu.

Allikas: Marie Claire