“Jätkusuutlikkus on üks minu suurimaid kirgi. Tunnen uhkust, et saan olla H&Mi Conscious Exclusive kampaania näoks, sest see kollektsioon ühendab endas nii moodi kui jätkusuutlikkust,” ütleb Olivia Wilde.

Seekordne Conscious Exclusive kollektsioon on saanud mõjutusi maailma erinevatest paikadest – inspiratsioon pärineb nii Aafrika, India kui ka Aasia rahvaste kultuuridest ning see kajastub terves kollektsioonis, alates lõigetest kuni detailideni välja. Kollektsiooni võtmeesemeteks on kleidid ja fookuseks käsitsi maalitud mustrid, mis on loodud just selle kollektsiooni jaoks.

“Imetlen seekordse Conscious Exclusive kollektsiooni väljanägemist. Kõik esemed on isikupärased, neid ehivad imekaunid mustrid ning nad on kõik valmistatud jätkusuutlikest materjalidest,” sõnab  H&Mi New Development’i peadisainer Ann-Sofie Johansson.

Iga rõivaese ja aksessuaar on loodud jätkusuutlikest materjalidest nagu orgaaniline siid, orgaaniline puuvill, orgaaniline lina, Tencel®, ümbertöödeldud polüester ning orgaaniline nahk. Antud kollektsioon on kõige uuem samm H&Mi pikaajalises jätkusuutlikule moele pühendumise tegevuskavas.

Conscious Exclusive jõuab 16. aprillil müügile ligikaudu 200 H&Mi kauplusesse, samuti veebipoodi.