Hooaja kollektsiooni võtmeesemed on bikiinid – eriti satsilised asümmeetrilise ülaosaga päevitusriided ja eest ning külgedelt metallrõngastega kinnituvad rannarõivad. „Kollektsioon sisaldab kõike, mida suvel kanda jumaldan – bikiine pikkadeks kuumadeks rannapäevadeks ja romantiliste mustritega voogavaid kleite lõputa öödeks sõprade seltsis,“ sõnas H&Mi peadisainer Pernilla Wohlfahrt.

Reklaamklipi ning trükireklaami tähed on Joan Smalls, Natasha Poly, Doutzen Kroes ja Adriana Lima, kes astuvad üles action-kangelaste rollis, kelle missiooniks on pääseda rannaliivale ning tähistada suve kõrghetki. Reklaamidel võib supermodelle näha mere ääres jalutamas, seljas kollektsiooni olulisimad rõivad.

Reklaamklipp on eksklusiivseks esmaettekandeks loole „Sun Is Shining“, mille esitajateks on duo Axwell /\ Ingrosso. Varasemalt Swedish House Mafia ridades tuntuks saanud Axwell ja Sebastian Ingrosso teevad ettevalmistusi debüütalbumi välja andmiseks, mis sobib täiuslikult selle suve soundtrack’iks.

„H&Mi suvekampaanias uue looga osalemine oli suurepärane kogemus. Tunneme alati uhkust, kui saame koostööd teha Rootsi brändidega ning nüüd, kui suvi on lõpuks ukse ees, ei suuda me ära oodata, et kuuleksite lugu meie peatselt ilmuvalt plaadilt,“ tõdesid Axwell /\ Ingrosso.