Ja mida siis tunnustatud lipoloogid ütlevad? Kõike, alates sellest, et oled hea kuulaja kuni selleni, et sa muretsed asjade pärast, mille üle sul kontrolli pole. Huuleekspert Anna Snodgrass avaldas Red Book Magazine'ile kõige tavalisemad huulte lugemise viisid ja lisab viis näidet. Otsi välja huulepulk ja tükk paberit, värvi huuled, suudle paberit ning asu lugema.

Mida näitab huulte kuju?


Kolmnurk: Aitad teistele edu saavutada. Korraldad teiste oskusi ja võimeid, aidates neil endal neidsamu asju märgata.

Kolmnurkne huulejälg tähendab, et nende huulte omanik aitab teistel edukas olla. Ülemise huule jooned viitavad täielikult sellele, et tegemist on hea kuulajaga. Tõenäoliselt räägivad paljud inimesed talle oma elu lugusid ja nutavad tema õla najal üsna sageli. Kui aga alumise huule jälg on õhem, viitab see, et inimene võib olla eelarveküsimustele keskendunud.

Nende huulte omanik võib olla kangekaelne ning talle ei meeldi, kui ta peab muutma juba tehtud otsuseid. V-kujuline ülemine huul viitab, et tegemist on pika kannatuse ja suure plahvatusega, kui see peaks lõpuks saabuma, inimesega. Vihaseks saamine võtab kaua aega, aga kui see juhtub, on see kurnav kõigile.

Teemant: Nii nagu kolmnurksete huultega, aitab ka teemandikujuliste huultega inimene teistel edu saavutada, kuid on samas ka ise edukas ja hea mentor, andes maailmale ka piisavalt tagasi.

Teemandikujuline huulejälg tähendab, et ka tema aitab teisi, kuid on samas ka ise edukas. Ta on küll kallistaja-tüüpi, kuid igaüht siiski kaenlasse ei haara. Privaatses ringis ja suletud uste taga on ta aga kirglik.

Kui alumise huule keskel on meelas vahe, näitab see, et huulte omanikule meeldib kvaliteetne toit, kuid ta läheb kaasa ka erinevate dieeditrendidega.

Sel huuletüübil esinevad tihti huuli läbivad stressijooned – need viitavad, et inimene hoolitseb hästi nii enda kui teiste eest, eriti juhul, kui viimased suuri elumuutusi läbi elavad. Ta otsib võimalusi olla aina iseseisvam.

Nelinurk: Oled maa sool, kellelt kõik nõu, abi ja raha küsivad. Lipoloogide sõnul on niisugused inimesed kogukonnale justkui emad või isad.

Samuti teemandikujulised huuled, mille omanikul on tihti käsil suured elumuutused. Asjad muutuvad paremaks, kindlasti! Cupido armunooleke ja inimeste õnnelikuks tegemise oskus on tal olemas, kuid väsides muutub tujukaks.

Seda huulejälge nimetaks lipoloogia looja vaimuhuuleks. Vajab aegajalt ajupatareide laadimist kas puhkusel, kusagil üksildases kohas või koos kellegagi, kes ei vaja temaga koos olemise järgselt puhkust. Eemalolek peaks kestma vähemalt kolm päeva ning selle aja jooksul ei tohi töötada.

Millest räägib huulte suurus?


Väikesed: Oled detailidele orienteeritud. Kui tahetakse, et töö saaks tehtud korralikult, hoolikalt ja täpselt, tuleks selle tegijaks valida just sinusugune inimene. Sulle meeldib, kui kõik asjad su ette laiali laotatakse, sa neist oma arusaama kujundad ja siis ära teed. Õigeks ajaks ja eelarve piires, kui võimalik.

Keskmised: Oled alati millegagi hõivatud, kuid kodu, töö ja meelelahutuse vahel on tasakaal olemas. Tegeled korraga mitme asjaga.

Suured: Oled inimene, kes teeb kõike suurelt või ei tee üldse. Teisisõnu, kui sa ei saa teha õigesti, ei taha sa üldse midagi teha. Sulle meeldib teha asju suurelt.

Mida huultel olevad jooned sinu kohta ütlevad?


„Kui jooned algavad ülemise huule seest väljapoole, tähendab see, et stressad asjade pärast, mille üle sul kontrolli pole,“ selgitab Snodgrass. „Stressijooned, mis algavad alumise huule seest, väljendavad seda, et muretsed asjade pärast, mille suhtes saad midagi ette võtta ja peaksidki võtma.“

Kui aga jooned ülemisel huulel algavad väljastpoolt huult ja kulgevad sissepoole, nimetatakse neid „hingejoonteks“ ning need näitavad, et oled spirituaalne inimene, või saabub sulle unistuste või intuitsiooni kaudu sõnum, mida peaksid kuulama, lisab Snodgrass. Kui jooned kulgevad väljastpoolt sissepoole alumisel huulel, palub su keha väljapääsu ja aktiivsust.