Silma kontuurpliiatsi kasutamine ripsmekoolutajal. Nõuannet, et kanna kontuurpliiatsi joon ripsmekoolutajale ja siis kooluta, oled sa ilmselt korduvalt kohanud. Lubatakse, et see säästab aega - saad teha kahte asja samaaegselt. Kuid tegelikult on piltidel kuvatavat ilusat tulemust võimatu saavutada. Kui sul on tõeliselt kiire, vali kahest üks - kas kontuurpliiatsijoon lauservas või ripsmete koolutamine. Eriti kiiretel hommikutel tuleb arvestatava variandina arvesse ka koolutav ripsmetušš.

Tee ise valutu karvaeemaldusvahend kohvist ja soodast. Arvestades, et ka kõik poes müüdavad vahendid, millega kehalt karvu saab eemaldada, ei ole päris valutud, on raske sellist tulemust oodada kohvilt ja soodalt. Segu võib töötada ainult korraliku koorijana, ei muud. Ja naha koorimine ei ole kunagi valus...

Tupsuta vistrikke suuvedelikuga. Jah, alkohol kuivatab vistrikke, kuid ta kuivatab ka neid ümbritsevat tervet nahka. Kasuta suuvedelikku suus, mitte näol.

Kasuta isepruunistajana musta teed. Juba poest ostetud isepruunistaja nahale kandmine on paras väljakutse, rääkimata väga voolavast vedelikust. Ning veel enam - "päevitus" kestab ainult kuni esimese duši all käiguni, mil kogu nähtud vaev vastu taevast lendab.

Majonees niisutajana. Või beebiõli? Ei. Proovida võid neid 20 minutilise maskina vaid väga kuiva nahaga piirkondades - küünarnukkidel ja põlvedel.

Šokolaadiküpsistest ripsmetušš lõhnab küll hästi, kuid küpsisepuru silmades ei ole just väga mõnus. Pluss kogu jama selle segu valmistamisega, alustades küsiste purustamisest ning lõpetades segu pealekandmisega.

Kassiliivast näomask. Tõesti, kassiliiv sisaldab sageli 100% vulkaanilist savi, mis näole kurja ei tee, kuid võimalus sellega nahka kriimustada on liialt suur. Seega, EI!

Pruun suhkur juuksesirgendajaks. Pole mingit seletust, miks vesi ja pruun suhkur peaksid juukseid sirgendama. Ainus, mida sa sellest segust saad, on kleepuvad pusad.

Juukselakk meigikinnitina? Kindlasti ummistab see nahapoorid. Kui otsid meigikinnitit, osta selleks ostarbeks mõeldud toode.

Allikas: Byrdie.com