Suurem kui elu

Mugavus ja oversized on moes! Helgetes toonides skandinaavialiku hõnguga komplekti muudab eriliseks oversized vest, mida saad vajadusel pealt ära visata. Lisades kontsakingad ja ehted võid otse töölt ka peole minna.

Naiselik kleit

Sel kevadel valitsevad kleidimaailmas naiselikud lõiked, õhulisus ja mugavad kangad. Värvigammas on mõnusalt värsked värvid nagu mahlane virsiku toon, pastelsed roosa ja helesinine.

Urbanism

Naine, kes ei tunne end mugavalt kleiti või seelikut kandes, saab katsetada omanäolise urbanistliku stiiliga. Erinevate kihtide, materjalide ja värvidega mängides saad luua põneva ja stiilselt lohaka ilme.

Paista silma

Neutraalsetes toonides tagasihoidliku komplekti saad hetkega eriliseks muuta silmapaistva detailiga, olgu selleks siis statement-ehe, mõni aksessuaar või säravkuldne nahktagi. Tähelepanu on garanteeritud!

Värske värvikombo

Naudi tähelepanu, mängi piiridega ja lisa värskust värvidega. Ära karda kriitvalge ja roosa kombinatsioone, efektseid ehteid ning erilisi detaile.

Ketsid jalga!

Katseta julgelt naiselike kleitide kombineerimist ka ketsidega ning seo kuumal kevadpäeval pähe efektne sall.

Kontorist välja

Stiilne komplekt tegusale ja liikuvale naisele. Vii pliiatsseelik kontorist välja ja kombineeri see mugava topi ning ketsidega, moodustades lihtsa, kuid silmapaistva outfit'i.

Fotod: Erlend Štaub