2. Hajuta palsam ühtlaselt. Kui oled palsami juustele pannud, hajuta see hoolikalt juustesse, juurtest tippudeni. Kasuta kammi – see mitte ainult ei aita palsamit ühtlaselt jaotada, vaid hõlbustab ka pusade lahtiharutamist, sest juuksekarvade pinnale tekib kaitsekiht.

3. Kanna see kuivadele, mitte märgadele juustele. Kui juuksed on märjad, libiseb enamik toitvaid koostisaineid juustelt maha põrandale või vanni. Kui kannad toodet kuivadele juustele, imevad need toitained käsna kombel endasse. Tulemus saab palju pehmem ja siidisem.

4. Ära üle pinguta. Jah, ka selline asi on võimalik. Täpsemalt sel juhul, kui kasutad toodet, mida sildil iseloomustatakse sõnaga „tugevdav“. Tavaliselt sisaldavad sellised juuksehooldustooted proteiine, mis väikeses koguses on head, kuid liigse kasutamise korral muudavad juuksed hapraks ja suurendavad karvade murdumisriski.

5. Kasuta alati peale pesu juustesse jäetavat hooldustoodet. Iga naine, sõltumata oma juuste tüübist ja tekstuurist, saab kasu pärast pesemist käterätikuga kuivatatud juustesse jäetavast spreist, seerumist või õlist. Peaksid seda kasutama iga kord pärast juuste pesemist, et soengus niiskust säilitada ja kaitsta juuksekarvu fööni või juuksekoolutaja kuumuse eest.

Allikas: Pure Wow