Hantlite või kangiga paar korda nädalas pingilt surumist mõjub sinu rindadele hästi. Tugevad rinnalihased aitavad hoida naha pingul, tõstes ka sinu rindu kõrgemale.

Väldi äkilist kaalulangust, mis võib su naha välja venitada

Loomulikult on ideaalkaalu saavutamine hea ja tervislik, aga sinu rindade väljanägemine võib selle all kannatada. Proovi kilosid kaotada samm-sammult, et su nahk ka n-ö järgi jõuaks.

Unusta suitsetamine

Ebatervislik eluviis ei meeldi ka sinu rindadele.

Lase professionaalil endale rinnahoidja valida

Halvasti istuv rinnahoidja mõjub rindadele halvasti. Pika aja jooksul on valesti valitud rinnahoidja mõju eriti hästi silmaga näha. Pea meeles, et aja jooksul sinu rindade suurus muutub, mistõttu on hea, kui aeg-ajalt enda rindu taas mõõta lased ning valid rinnahoidja vastavalt nende hetkemõõdule.

Kanna hästiistuvat sportrinnahoidjat

Kui sa ei taha enda rindadele liigset koormust panna, kohtle neid hästi. Hästiistuv spordirinnahoidja tagab sinu rindadele jooksmise või muu trenni ajal piisava toetuse.

Masseeri rindu

Räägitakse, et hea massaaž on kasulik nii sinu nahale, vereringele kui ka rinnalihastele. Lisaks, kes ei armastaks massaaži?

Niisuta!

Nahakahjustuste ja vananemise vältimiseks kanna regulaarselt kreemi ka rindadele. Sarnaselt päikese kahjulikule mõjule, võib nahk kahjustuda ka vähese niisutuse tõttu – tekivad kortsukesed ja elastsus kaob.

Väldi UV-kiiri

Sinu rindu kattev nahk ei ole tihti päikesele paljastatud, mistõttu on väga oluline, et kaitseksid seda päevitades kahjulike UV-kiirte eest. Sinu rindu kattev nahk on õrnem ja võib kergemini “ära põleda”, mistõttu tekivad aja jooksul kortsukesed ja nahk lõtvub.

Allikas: Diply