Olles selle soovituse üle veidi kahtlevad seisukohal, otsustasid ajakirja Allure veebiväljaande toimetajad seda lähemalt uurida ning võtsid ühendust kuulsuste jumestuskunstniku Molly R. Sterniga, kes saaks jagada oma ametialast nõu selle… nibude soovituse kohta. Pole ehk kuigi üllatatav, et Stern ise polnud seda nippi proovinud, kuid tunnistab, et tegemist on kindla peale vägagi loomingulise viisiga saamaks teada, missugune huulepulga toon just sinu konkreetset nahatooni kõige loomulikumalt täiustab.

„Kui ma tavaliselt nii-öelda traditsioonilisel viisil nude-toonis huulepulka valin, haaran sellise värvi järele, mis on kas üks toon minu naturaalsest nahatoonist tumedam või hoopis heledam,“ sõnab Stern ajakirjale Allure. „Seda tehnikat järgides ei tunne ma kunagi, et huuled justkui „ära kaoksid“, kuna nahatoonis huulepulk ei lähe täpselt kokku ülejäänud nahaga. Kui huulevärv on liiga toon-toonis nahaga, võib tekkida justkui elutu efekt.“

Ükskõik, kas sa kasutad oma erinevaid kehaosi selleks, et täiuslikku huulepulga tooni kindlaks teha või mitte, toob Elizabeth Tanzi, Ameerikas asuva nahakliiniku Capital Laser & Skin Care asutaja ja omanik ning George Washingtoni ülikooli dermatoloogiaõppejõud välja, et inimese rinnanibud ei ole alati kogu elu jooksul sama värvi. „Hormoonide taseme muutumine võib aastate jooksul nibude tooni mõjutada,“ sõnab ta.

Nii lihtne see oligi. Jah, teoreetiliselt saad sa kasutada oma rinnanibude tooni justkui giidina leidmaks nude-huulepulga tooni, kuid pea meeles, et see toon ei püsi kogu sinu elu jooksul sama. Kõige kindlama vastuse saad siiski siis, kui huulepulgatooni huultel katsetad.

Allikas: Allure