Kui sinust tehakse pilti, kui sa istud, ei tohiks kaamera olla kunagi allpool sinu lõuga – pilti tuleks teha alati otse eest või isegi pisut kõrgemalt. Kui kaamera ei asu selle nurga all, suuna nägu alla ja pisut ette.

Nad tunnevad end mugavalt ja enesekindlalt

Ükskõik, kui väga sa ka tahad, ära tõmba kaamera ees poseerides kõhtu sisse. Tekkinud ebamugavus peegeldub su näolt ning õlad vajuvad kössi. Selle asemel tunne end enesekindlalt ja poseeri – või teeskle, kuni tunned end päriselt ka kaamera ees mugavalt.

Nad ei naerata, nad kissitavad

Hammastega naeratamine paistab pildilt tihti võlts ja seetõttu eelistavad fotogeenilised naised pildil hoopis n-ö muiata. Kuidas seda õigesti teha? Pinguta silmi kergelt nagu kissitaksid, lõdvesta silmalaud ja lase silmaalustel suurem osa tööst ise ära teha.

Nad õpivad oma vigadest

Ükskõik, kui väga sa ka ei tahaks vaadata neid pilte, kus halb välja näed, on need heaks materjaliks, millelt õppida. Selgita välja, mis sind selle pildi juures täpsemalt häirib ja asu vigasid parandama.

Nad harjutavad peegli ees

Olgu, see võib alguses kummaline tunduda, aga paremate piltide jaoks pead harjutama. Tunned end kaamera ees kordi mugavamalt, kui oled peegli ees enne kindlaks teinud, millised on su parimad küljed ja omadused.

Nad oskavad grupifotodel endale parima koha valida

Grupifotod on suurepärased, kui sa ei taha endale liiga palju tähelepanu tõmmata, aga seda ainult juhul, kui sa tead, kuidas sel olla. Sõbrannadega koos poseerides proovi mitte olla kaamerale kõige lähemal, sest paistad muidu teistest suurem. Säti end pigem kas täiesti taha või olge kindlalt kõik ühel joonel.

Allikas: Pure Wow