"Kõigil meil on oma peidus pool. Meid inspireeris Ivo Nikkolo naine, kes ei lase ennast kunagi millegi või kellegi poolt defineerida. Ta otsustab ise, kes ta on, mida teeb ja mida kannab ning ka seda, kellele ta oma tõelist olemust avab. Ning vaid selleks üheks õhtuks on ta otsustanud välja tuua oma igapäevaselt varjatud, iseteadlikult ekstravagantse külje," avas Ivo Nikkolo peadisainer Eve Hanson gala-kollektsiooni loomise lugu.

Tavapäraselt oma stiilsuse ja väljapeetud isikupärase joone poolest tuntud Ivo Nikkolo käekiri unustab üheks õhtuks kõik pooltoonid ja laseb välja paista oma tõelisel olemusel. Laval saab näha ligi 70 erinevat setti, mille hulgas kümned vaid gala-show jaoks loodud moeteosed. "Me lasime ennast vabaks ja tõime välja kõik selle, mida tavakollektsioonides vaid ridade vahelt aimata saab. Kuid brändi iseloom on endiselt puutumatult ja vastuvaidlematult kohal," ütles Hanson.

Erikollektsiooni ainueksemplaridega saab alates 6. novembrist  tutvuda ja neid soovi korral ka osta Ivo Nikkolo esinduskaupluses Suur-Karja 14. Alates 21. novembrist on valik gala-show ainueksemplare üles seatud ka Ivo Nikkolo 20. juubelile pühendatud näitusel Eesti Ajaloomuuseumi Suurgildi hoones (Pikk 17) Tallinnas.

Ivo Nikkolo kaubamärk loodi 1994. aastal ning see on saanud kahe kümnendi jooksul tuntuks kui üks unikaalsemaid ja kvaliteetsemaid kodumaiseid disainbrände, mille moepärandisse on läbi aegade panustanud erinevad andekad Eesti moeloojad, alustades Ivo Nikkolost kuni tänaste disainerite Eve Hansoni ja Britta Laumetsani, kellest Ivo Nikkolo ühel korral ja Eve Hanson lausa kahel korral ka Eesti olulisima moedisaini auhinna - Kuldnõelaga, pärjatud on saanud.

Ivo Nikkolo kaubamärgi meeskonda juhib alates 2013. aastast kollektsioonijuhina laialdaste kogemustega Kaie Kaas-Ojavere.
Ivo Nikkolo on brändikauplustega esindatud Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ning Hispaanias Tenerifel.