Jumestuskunstnik Tonya Crooks, kes töötab muuhulgas ka selliste nimedega nagu Megan Fox ja Molly Sims, loodab, et ülipopulaarne näo kontuurimise trend liigub tagasi mõistlikkuse piiridesse. “Inimesed võiks lõpetada niivõrd suure hulga jumestuse kandmise – meik peaks rõhutama seda, mis sul juba olemas on, mitte nahka totaalselt kinni katma. Loodan, et naturaalne ja pehmem look tuleb tagasi moodi, see mõjub alati elegantsena.”

Vaata siit, kuidas kontuurida nägu nii, et tulemus jääks loomulik:

2. Kasuta jumestuskreemi mõistlikult

“Loodan, et inimesed lõpetavad jumestuskreemi ülekasutamise – millegipärast arvatakse, et kui “kasta” nägu jumestuskreemi sisse ja kasutada ohtralt kontuurimistooteid, saavutatakse veatu jumestus. Reaalsuses paistavad need paraku aga võltsina – teine lugu on prožektorivalgusega, mille käes tugev jumestus tõepoolest hästi toimib,” ütleb jumestuskunstnik Daniel Chinchilla, kes töötab muhulgas ka koos Ariande Grande ja Mischa Bartoniga.

3. Ideaalne “Instagrami-kulm” pole tegelikult ideaalne…

“Olen väsinud “ideaalsetest” vahatatud kulmudest, mida näeb ohtralt nii Instagramis kui ka tõsieluseriaalide kangelannadel. Kulmud võiksid igaühel olla midagi unikaalset, midagi, mis oleksid igal näol erinevad ja ei tohiks näida kujundatud nagu küpsisevormiga lõiagatud,” ütleb kuulsuste jumestaja Suzy Gerstein.

Vaata siit, kuidas kulmusid jumestada nii, et tulemus loomulikuna näiks:

4. Ombré-huuled – miks?!

“Rõhutame meigiga seda, mida meil olemas on ehk et palun keskendume huultele mitte optilistele illusioonidele,” ütleb Emily Blunti jumestuskunstnik Robert Greene.

5. Väga paks puudrikiht

Baking on jumestustehnika, mida siiani on peamiselt kasutanud tantsijad, drag queenid ja näitlejad – inimesed, kes astuvad üles tugeva kunstvalguse käes. Sisuliselt on tegemist kontuurimise tugevama variandiga, mille abil saab soovitud näopiirkondi eriti intensiivselt esile tuua-rõhutada. Tehnika sobib siiski vaid üksnes väga hea näonaha omanikele, sest selle abil mõjuvad kortsukesed ja kuiv nahk peale loendamatuid puudrikihte lausa kümneid aastaid eakamana, vihjab “Project Runway” juhtiv jumestaja Luis Casco.

Allikas: Allure