Muidu armastab staarisaate võitja ja Eurovisiooni artist asju kanda ribadeks. Näiteks kohtumisel Catwalkiga kandis laulja jakki, mis oli tal vabal ajal seljas ka Eurovisooni lauluvõistlusel Viinis. Selles nahktagis jagas ta ajakirjanikele selgitusi, kuidas jäi rahule oma esinemise ja võistluse tulemusega. Nüüd naudib ta selles kevadilmasid. "Kannan lemmikuid nii kaua kui võimalik. Ei oma tähtsust, kas jakk on kaks aastat vana või kui moes ta hetkel on."

Catwalki brunch, Jüri Pootsmann

Veider oleks Pootsmanni jaoks kanda alt laienevaid pükse, aga eks hoiab ta vaikselt silma peal ka trendivooludel.

"Rääkisime just sõpradega, et lapsepõlves, kui oli kettide ja kottpükste kandmise aeg, siis mõtlesime, et mitte kunagi ei kanna kitsaid teksaseid, need on nii rõvedad. Paar aastat läks mööda ja olid kõigil nad olemas," rääkis laulja, et 6-7ndas klassis olid kottpüksid tema lemmikud. "Never say never. Inimesed muutuvad, stiil muutub."

Kas Pootsmannil on ka mõni enda välimuse eest hoolitsemise nipp jagada? Selgus, et talvisel ajal eelistab laulja käia solaariumis ning kui saab, siis päikese all paar korda end soojendamas. "Kui võimalik, siis talve alguses ja keskel, veebruaris, et energiat ja päikest saada," lisas muusik, et tema kaaslaseks on ka vitamiinid. "Tuleb naeratada endale peeglisse, siis läheb tuju heaks," tõdes Pootsmann, et see aitab kaasa halva päeva korral hea tuju tunde tekitamiseks. "Platseebo!" kostis laulja naerdes. "Suvel on kõik okei, inimesed on ilusad ja pruunid, hea on olla," lisas Poostmann, et endaga sisemiselt vaeva nägemine aitab kaasa ka heale välimusele.