Hoolitse peanaha eest
Samamoodi nagu vajab vananemisvastaseid vahendeid sinu näonahk, vajab erihooldust ka sinu peanahk. Kasuta šampoone ja hooldusvahendeid, milles sisalduks E-vitamiin ja/või kookosõli, mis tugevdavad juukseid.

Luba juustele salongihooldust
Su juuksed on kahused ja karedad? See jätab ilma sind läikivatest ja nooruslikuna näivast look´ist... Kui sa kodus juuste taltsutamisega hakkama ei saa, pöördu juuksurisalongi ja küsi, mida nad saaksid teha, et su juuksed oleksid siledamad ja läikivamad... Sina saad salongis lõõgastuda ja hiljem on kodus juuste eest hoolitsemine palju lihtsam.

Uuenda „masinaparki”
Kuigi kõikvõimalikud lokitangid ja juuksesirgendajad ei ole kuumuse tõttu su juuste lemmikud, siis ilma nendeta sa ju ka ei saa. Küll aga on üks asi, mida sa saad teha – uuendada oma „masinaparki”. Uusimate tehnoloogiate järgi valmistatud tangid on ka juuksesõbralikumad, seega ka see on üks viis, kuidas oma juuste eest paremini hoolitseda.

Kas sa kasutad juukseõli?
Kui veel mitte, siis nüüd on selleks aeg – küsi oma juuksurilt, milline õli või õlihooldus just sinu kiharatele kõige paremini sobib. Läikivamad ja elujõulisemad juuksed on peagi sinu!

Lisa tekstuuri
Kevade moelavade lemmikud on kindlasti liikuvad ja kergelt lokkis soengud, mille puhul tundub, et nende sättimine on toimunud justkui iseenesest. Mitte siiski päris, võlusõna, mida vajad, on „tekstuurisprei”. Kui sinu buduaaris selline vahend veel puudub, siis soeta ja katseta ise järgi! Juukseid tundub rohkem, need on liikuvamad ja hoiavad paremini.

Kinnita hobusesabasse
Hobusesaba on üks kõige lihtsamaid ent šikimaid soenguid, mida võid teha. Ühtlasi lisab see su välimusele ka tubli annuse nooruslikkust. Kui kinnitad hobusesaba veidi kõrgemale ja tugevalt, saab sinu nägu ka loomuliku pingulduse.

Peida hallid juuksed
Su hallid juuksed hakkavad kiiresti peale juuksuri juures käiku välja kasvama, kuid järgmise salongikülastuseni on veel aega? Küsi ilukauplustest spetsiaalseid, väljakasvanud juuksejuuri katvaid vahendeid ja peta hõlpsalt hallid juuksed ise.

Volüümi juurde
Volüümikad juuksed on nooruslikkuse tunnus, seega investeeri kvaliteetse juuksevahtu ja/või -lakki. Siiski hoiatame, et kõik kiivri-sarnased soengud toovad kasu asemel ainult kahju...

Allikas: Elle.com