Missugused pikendused valida?
Naturaalsetest juustest pikenduste kvaliteet on parim. Ka näevad need loomulikumad välja. Sünteetilised salgud paistavad rohkem silma ning samuti ei talu need hästi kuumust. Kvaliteetsed, inimeste endi juustest tehtud pikendused on mugavamad, kaunimad ning neid on kergem soengusse sättida.

Kas paremad on ajutised või püsivad pikendused?
Kauapüsivad on kallimad ning nõuavad väga palju hoolt ja vaeva, kuna need kinnitatakse sinu juustesse pikemaks ajaks. Clip-in pikendused püsivad õige hoolduse korral samuti kaua – kuni kuus kuud. Viimaste boonus on ka see, et võid need igal ajahetkel lihtsalt eemaldada.

Kuid clip-inide eest hoolitseda?
Pese nende otsi enne iga kasutuskorda, et tekitada lisavolüümi. Enne, kui sirgendajat või lokitange kasutad, kanna kindlasti ka pikendustele kuumakaitset samamoodi nagu oma naturaalsetele juustele.

Kuidas leida enda jaoks õige värvitoon?
Kui otsustad püsivate pikenduste kasuks, lase juuksuril eelnevalt sinu juustega tutvuda. Pikendused värvitakse tavaliselt eelnevalt ära, seega, kui neid juustesse kinnitama lähed, on õige toon sind juba ootamas. Samuti võite otsustada mitme erineva tooni kasuks, et lisada juustesse sära ja sügavust.

Kuidas luua pikkust ja kohevust?
Selleks, et clip-in pikendustega loomulik tulemus saavutada, on nende juustesse sättimine kõige olulisem samm. Kui soovid lisada pikkust, aseta pikendused alumisele peaosale. Kui sul on lühikesed juuksed või soovid rohkem volüümi, liigu pikendustega pealae suunas ülespoole.

Allikas. Harper’s Bazaar