Daniel Galvin Jr-le kuulub juuksurisalong ning ta on veendunud, et parim hooldus juustele on orgaaniline, ning eriti tema enda loodud sari OH! Organic Hair. Sest terved juuksed ja ilusad juuksed on üks-üheses seoses.

Siin on nipid, mida kasutades saad sinagi endale katemiddletonilikult kaunid juuksed.

1. Tee päev enne olulist sündmust juustele detox-seanss, sest sarnaselt kuninglikele kõrgustele astud sinagi ju rambivalgusse. Võid selleks kasutada kodus valmistatud puhastavat šampooni, mis sisaldab C-vitamiini pulbrit, õunaäädikat või söögisoodat. Detox on vajalik, sest meid ümbritsevas keskkonnas on väga palju saastet ning see koguneb juustele, viies neilt värvi ja sära.

„Olukord sarnaneb sellele, kui oled aiamööbli talveks õue jätnud,“ selgitab Galvin. „Kui mustust maha pühkima hakkad, avastad, et tegelikult katab lauda õhuke kiletaoline kelme. Juustega on samamoodi. Detox paneb juuksed taas elama, sest muudab nad kergelt läbikumavaks ja säravaks.“
Daniel Galvin Jr-i juukse-detox'i retsept:

1 teelusikatäis C-vitamiini pulbrit
1 teelusikatäis õunaäädikat
1 teelusikatäis E-vitamiini õlilahust
1 teelusikatäis kookosõli

Sega kõik ained teetassis kokku kuuma veega. Pärast (orgaanilise) šampooniga pesemist kuivata juuksed rätikuga ja kanna neile detox-segu. „See paneb su juuksed särama nagu klaasi ja teeb pehmeks nagu siid, samuti parandab nende välimust ja toob juuksevärvi maksimaalselt esile,“ selgitab Galvin.

2. Kammi juukseid suunaga ülevalt alla. „Naiste juuksed muutuvad sageli eestpoolt õhemaks, sest juukseid on laubal vähem ning just sealt alustatakse tavaliselt ka harjamist,“ sõnab Galvin. „Aga seda ei tohiks kunagi teha, sest niiviisi kurnad niigi õhukesed juuksed lõplikult ära.“

Lahendus? Kammi neid otstest juurte poole. Duši all käes hoia pusade lahtikammimiseks käepärast suurte ja harvade piidega kamm.

3. Pööra tähelepanu peanahale. Kui peanahk on terve, on ka juuksed terved. Kui kasutad šampooni, mis sisaldab palju puhastavaid aineid, eemaldab see peanahalt ka väga vajaliku loomuliku rasu. Lisaks jälgi, et kasutad alati neutraalse pH-tasemega (5,5) šampooni.

4. Kasuta juuksehoolduse juures soojust. See viib proteiinid sügavale juuksekarvade sisse, niisutab ja pehmendab ka tugevamate juuste karvakutiikuleid.

„Keera sooja veega märjaks kastetud rätik kilekotti, seo kott kinni ja pane mikrolaineahju,“ juhendab Galvin. „Masseeri mask juustesse, võta rätik mikrolaineahjust välja ja mähi ümber pea.“

5. Külasta regulaarselt juuksurit. Hertsoginna juuksed näevad alati head välja ja on tema uhkuseks, sest ta kannab nende eest hoolt. Ja seda on vaja teha, sest ta on ju alati n-ö tööl. Tema puhul on kaugelt näha, et juukseotsad on terved (käi ka sina neid regulaarselt lõikamas), stilist hoiab soengu tegemisel neist kaugemale.

Allikas: Redbookmag.com