Kui kuulud nende hulka, kes soovivad peaaegu ilma rahata maailmas ringi rännata, siis on enam kui kindel, et su seljas kõlgub seljakott. Sinu mantraks on mugavus ja stiilsus, samuti usud tervislikku eluviisi. Tõenäoliselt on sul isegi mitu seljakotti – kindlasti ka üks kvaliteetne ja eriti hinnaline. Seljakotid on sulle kui truud kaaslased, kellega koos läbi elu kulgeda.


Burberry

Mahuka koti eelistajatel on tugev iseloom

Oled sa inimene, kes ei karda oma arvamust välja öelda ka siis, kui on ette teada, et see on ebapopulaarne? Või oled eesmärgile pühendunud ja sinus peitub hulgaliselt algatusvõimet? Kui jah, on üsna kindel, et armastad mahukat kandekotti, mida tuntakse ka tote-kotina. Naise jaoks, kel on elus palju tegemist, sobib kandekott ülihästi – see mahutab kõik, mida vajad ning aitab sul oma eesmärke saavutada. Oled organisaator, kes ei karda haarata initsiatiivi ja kes seisab alati kindlalt oma veendumuste eest.


Givenchy

Üle keha risti kantava koti omanikud teavad, mis on oluline

Need, kes kannavad pika rihmaga kotti risti üle keha, kannavad kaasas ainult tõeliselt vajalikke asju: telefoni, rahakott, võtmeid ja õige pisut ka vajalikku pudi-padi. Selliste asjade kaasavõtmiseks on ristrihmaga kott parim. Need naised teavad, et vähem on parem. Selline kott on funktsionaalne ja vaevuhoomatav, kuid samal ajal ka piisavalt südi märk sellest, et kogu elu ei pea pidevalt kaasas olema. Üks signaalidest, mida selline üleõlakott teistele edastab, on ka see, et kandjale meeldib olla pidevas liikumises.


Givenchy

Portfellinaised on enese- ja otsusekindlad

Kas naeraksid laginal, kui keegi ütleks, et portfell on disainitud meestele? Hoopis sina oled see, kes on hõivatud inimene, kes teab, mida tahab ja millises suunas liigud. Selles osas, et su tööelu oleks korras, loodad paljuski oma portfellile. Oled moodne ja iseseisev, eesmärgile orienteeritud naine, kellel on selged seisukohad ja kõrge enesehinnang. Sul on teada, mida pead tegema, samuti on selged kohad, kus pead olema ning inimesed, kellega kohtuma. Need, kes sinu püüdlusi ei mõista, peaksid heaga kõrvale astuma ja sulle teed andma. Pealegi, portfelle on tänapäeval vägagi naiselike disainidega...


Mansur Gavriel

Õlakotti kandvad naised naudivad oma staatust

Tunnista üles: sulle meeldib, kui pead hakkavad pöörduma, kui sina mööda jalutad ja sa suudad inimestele oma moeteadlikkusega muljet avaldada. Sinu jaoks on üleõlakott staatuse ja edu sümbol, näed selle nimel palju vaeva, et oma käekottide kollektsiooni laiendada. Sulle meeldib, kui kotil on kasutusfunktsionaalsus, kuid loomulikult ei ütle sa ära kõigist sellega kaasas käivatest tuledest ja viledest. Ikoonilise tähendusega käekotid täidavad mõlemat rolli suurepäraselt.


Chloé

Clutch-käekotiga tüdrukutele meeldib peomelu

Kui sind peaks iseloomustama kolme sõnaga, siis oleks see lause selline: „Elu on pidu!“ Armastad nalja ja naeru, seltskonda, tantsimist ja nooruse nautimist – eelistatult teed sa seda kõike väikest musta kleiti kandes. Kui sinu lemmikkotiks on väike ja kõva käekott, on enam kui kindel, et armastad väljas käia. Oled inimene, kes armastab teisi inimesi ja keerleb tantsupõrandal veel enne, kui muusika mängima jõutakse panna.


Kotur

Rahakotilaadse käekoti kandjad ei eelda kunagi halvimat

Põhimõtteliste idealistina eeldad kodust lahkudes, et ainus asi, mida vajad, on rahakott. Oled nii positiivse ja edu tõotava ellusuhtumisega, et ei arva mitte kunagi, et asjad võiksid ka halvasti minna. Kuid kuna väike kott ei võimalda palju asju kaasa võtta, võib sul ka ootamatusi ette tulla… Sinu loomus on suhteliselt kergemeelne (heas mõttes) ja sulle meeldib, kui sind ümbritsevad inimesed, kes naudivad elu. Just nagu sina isegi. Tekkivate ootamatustega tegeled käigu pealt.


Valentino

Paberkott-tüüpi kandjad armastavad terviklikkust

Kas kardad muutusi? Kui sulle meeldib kasutada ühte ja sama käekotti iga päev aastate kaupa (seni kuni selle ribadeks kannad), siis on üsna kindel, et sinu lemmikuks on just sellist tüüpi käekott. Käekott on sinu jaoks kui hindamatu aare, mida vahetad üliharva. Sulle lihtsalt meeldib, kui su õlal midagi tuttavat ja turvalist kõlgub.


Mansur Gavriel

Pehme ridiküli kandjad on ülinaiseliku loomuga

Armastad lendlevaid kangaid ja pehmeid pastelseid toone? Elad uue küünelaki ja huulepulga nimel? Kui jah, siis oled tõeliselt armas hing, kelle lemmikuks on pehme väike käekott. Sa ei häbene oma naiselikkust üldse, pigem vastupidi. Kott oma pehmuses peegeldab sinu hella ja õrna loomust.


Zara

Allikas: RD