Kommivärvilised kõrvarõngad? Jah! Triibulised poltkõrvarõngad 5,70 € www.ehtesalong.eu

Kandke korraga erinevaid ehteid
Kõrvarõngaid ei pea kandma sugugi ühesuguseid. Kombineerige erinevaid kujusid, värve, kuid kaose vältimiseks jälgige siiski, et neid siiski üks järgnevatest ühendaks: materjal, kuju, kas või värv.

Nahast disainkõrvarõngad on stiilne valik, mis kõnelevad nii teie heast stiilitundest kui julgusest katsetada materjalidega, mida tavaliselt kõrvas ei kanta.

Soetage kaks erinevat värvi paari kõrvarõngaid ja kandke päeval ühevärvilistena ning õhtul kahte erinevat! Kõrvarõngad Stella Soomlais 12 € (Misu käsitööpood)

Erinevat värvi kõrvarõngaste kandmisel sobib tulemust tasakaalustama samas toonis käeehete. Käepael Stella Soomlais sinine 15 € (Misu käsitööpood)

Armas huumor

Kõrvarõngad on suurepärasteks „vahenditeks“, millega kogu välimus särama lüüa ja miks mitte ka oma head huumorimeelt julgelt välja näidata. Otsige oma ehtelaekast ja ärge peljake ka oma tütre ehtevalik üle vaadata – seal võib leiduda nii mõndagi originaalset, mida ei pea sugugi kartma. Silmapaistvate eksemplaride kandmisel tuleb aga meeles pidada, et rõivaste ja soengu-meigiga üle pakkudes võib tulemus hoopis koomiline tunduda. Less is more!

Selliste kõrvarõngaste kandja saadab selgelt signaali, et ta ei võta end ega oma elu liiga tõsiselt. Ja miks peakski?! Punaste koertega kõrvarõngad Etskae 12 € (Misu käsitööpood)

Keraamilised klassikud
Iga naise ehtelaekas sisaldub midagi sellist, mida sobib kanda hooajast hooaega – näiteks oma lemmiku suvekleidi või linasest pükskostüümiga. Sättige need ka oma kevadise igapäevarõivastuse juurde ja teie mõtted liiguvad juba suvepuhkusele...

Korallitooni kõrvarõngad toovad suvemeeleolu lähemale. Kõrvarõngad Maris Loitmets 16 € (Misu käsitööpood)

Inspireerige end ja teisi
Sõnumid ehk julge eneseväljendus kõrvarõngastel?! Miks ka mitte – eriti, kui teha seda ilma odavate silmapaistvate slogan'iteta.

Esmapilgul tagasihoidlikud hõbekõrvarõngad, mis kannavad graveeringuid „Fierce“ ja „Joy“. Mis saaks olla veel energilisem? Hõbedast kõrvarõngad New Vintage by Kriss 59 € (ZERO Moepood)

Uhkes üksinduses
Vaid ühes kõrvas kantavad kõrvarõngad ei kuulu enam ammu vaid mässuliste teismeliste ampluaasse. Praegu annavad need hoopis signaali trenditeadlikkusest ja teie isiklikust stiilist. Sellised kõrvarõngad ja -ehted on loodud eksponeerimiseks, seega looge selleks vastavad „tingimused“ – sättige juuksed soengusse ühe külje peale ja hoidke soeng võimalikult vabana; jätke kael paljaks, et kõrvarõngal oleks ruumi esile tulla ning hoidke rõivastus pigem minimalistlik.

Inspireeriva tsitaadiga „Find it, Own it, Live it“ kaunistatud hõbedast (kullatud) kõrvarõngas on loodud üksi kandmiseks. New Vintage by Kriss 79 € (ZERO Moepood)

Ear cuff'id on julgete moehuviliste lemmikud olnud juba mitu aastat, kuid kas ka teie julgeksite end võõraste sulgedega ehtida? Sulgedega kõrvaehe Anni Jürgenson 46 € www.annijyrgenson.com 

Minimalistlik ear cuff sobib ka asjalikku kontorimiljöösse – ja seda saate kanda isegi siis, kui teil pole kõrvades kõrvarõngaauke. Pärlitega kõrvaehe Anni Jürgenson 46 € 

Vihmapiisad kõrvaehetena – õrn, elegantne ent oi kui trendikas valik. Kõrvaehe Anni Jürgenson 46 € 

Allikas: Laupäevaleht LP
Fotod: Tiit Blaat, tootjad