Tume huulepulk

"Paljud naised kannavad sinise alatooniga tumedat huulevärvi. See muudab huuled aga hetkega visuaalselt väiksemaks ja külmaks. Värv on hea, aga vali selline, mis huuli veel kaunimaks muudaks." - Molly R. Stern (Reese Witherspooni ja Juliana Marguiles'i jumestaja)

Tolmpuuder

"Ole puudriga ettevaatlik! Liiga suur kogus toonitud puudrit võib hakata kortsukestesse kogunema, jätta ebaloomuliku mulje ning muuta nahatooni. Seda eriti silmade ja naerujoonte ümber. Mina eelistan kasutada kerget läbipaistvat puudrit suure puudripintsliga. Nii ennetan juba eos liiga suures koguses toote kasutamise. Selle asemel võid kasutada ka kerget päikesepuudrit, et lisada nahale soojust." - Georgie Eisdell (Carey Mulligan, Dianna Agron)

Särav nahk

"Sädelev puuder ja särapuuder kipuvad väikestesse kortsukestesse kogunema ning tooma esile ebatäiuslikkusi. Sama kehtib ka mattide huulepulkadega. Selleks, et luua loomulik sära, pööra nahahooldusrutiinis tähelepanu põhjalikule niisutusele ning kanna meigi peale niisutavat spreid." - Tamah (Alexa Chung, Allison Williams)

Tugevad kulmud

"Liiga tumedad ja/või tugevad kulmud püüavad liigselt tähelepanu. Kasuta täitmiseks ja toonimiseks alati kulmupuudrit või-pintslit, mis on sinu loomulikust kulmude toonist veidi heledam. Kulmude eesmärk on silmi raamida ja luua näole struktuur. Need ei peaks kunagi olema esikohastaarid." Matthew VanLeeuwen (Naomi Watts, Lucy Liu)

Sädelevad silmad

"Säratükkidega lauvärvid võivad muuta sind visuaalselt vanemaks. Tugevalt sädelevad lauvärvid toovad kortsukesi esile ega loo varje. Selle asemel kasuta matti lauvärvi, mis looks silmadele kauni kuju ja rõhutaks neid. Kui soovid siiski sädelust kasutada, tee seda mõistlikkuse piires. Kanna seda veidi silmalau liikuva osa keskele ning sisenurka - see muudab pilgu värskeks." - Pati Dubroff (Charlize Theron, Natalie Portman)

Kulunud meik

"Liiga palju on naisi, kes ei kohenda päeva jooksul oma meiki! Nii jõuab "jooksev" ripsmetušš või silmalainer kortsudesse. Kanna endaga alati kaasas mõnd vatitikku ja korrigeeri sellega päeva jooksul meiki. Nii näed välja värskem, mis on nooruslikkuse definitsioon." - Stephen Sollitto (Amy Adams, Rosie Huntington-Whiteley