2. Su käekoti põhjas on nii palju tšekke, et võiksid nendega terve oma korteri seinad ära tapeetida. Kaubamaja, Stockmann, Dune London, Zara, Armani Jeans – sa ostad kõikjalt.

3. Sa leiad netis surfates alati, mida osta. Veelgi enam, seda juhtub lausa igapäevaselt.

4. Sinu kõige ideaalsem reede õhtu? Istud kodus ja uurid internetis, kui kaugele on jõudnud sinu kõige hiljutisemad netiostud.

5. Õhtusöögiplaanid pole sinu jaoks enam prioriteet, kui said teate, et sinu uued Net-a-Porterist tellitud kingad on kohale jõudnud. Pealegi, sulle meeldibki õhtu otsa oma uute kingade seltsis olla!

6. Sul on šopingupakkumistele eraldi e-mail. Eripakkumised, soodukad, viimase hetke superpakkumised... Nende meilide tšekkamine on puhas nauding, mille jaoks võtad tunde.

7. Su meel muutub ärevaks ja su keha läheb šokiseisundisse, kui kuuled sõnapaari „näidiste müük“.

8. Kui keegi mainib saabuvaid pühi, mõtled kohe, mida endale nende puhul kinkida. Hmm, kuidas oleks kašmiirsalliga saabuva emadepäeva puhul?

9. „Treenid“ oma krediitkaarti rohkem kui ennast.

10. Sul on kaks eraldi garderoobi – ühte kuuluvad need esemed, mida kannad igapäevaselt. Teise aga asjad, mis on seal „igaks juhuks“ – sinna kuuluvad näiteks ka Chaneli 1900 eurosed lumesaapad. 

11. Su garderoobi ei mahu enam mitte ühtegi eset. Kuid sul pole hommikuti ikkagi mitte midagi selga panna...

12. Õigustad igat ostu ja oled ostude nimel valmis ekstreemsusteks. Kiirnuudlid menüüs terve kuu vältel? Pole probleemi!

13. Oled lugematu arv kordi püüdnud end šoppamise asjus korrale kutsuda, aga edutult. Lõpetad ikka mõttetuid asju kokku ostes... Ja sa oled sellega kirjeldamatul määral rahul.

Allikas: Harper's Bazaar