2. Plaastrid
Plaaster pole vaid haava peale panemiseks – me kõik teame, millist ebamugavustunnet võivad tekitada uued kingad või ootamatult mahakoorunud küünelakk. Plaastrid aitavad!

3. Lisapaar kõrvarõngaid
Kaotasid kõrvarõngataguse või veel hullem, kõrvarõnga? Kui sul on lisapaar kõrvarõngaid, oled võitja, kui mitte… siis sa ei kanna sel päeval enam kõrvarõngaid.

4. Puudri asemel
Jäta puuder õhtumeigi kinnitamiseks – kasuta päeval näo kohendamiseks hoopis spetsiaalselt väljatöötatud paberikesi, mis imavad liigse rasu ja eemaldavad seega ka näolt ebameeldiva läike.

5. Kaardihoidja
Roheline kaart, lemmikpoe kliendikaart… Milleks neid rahakotti peita, kust neid alati otsima pead? Pane need hoopis praktilisse kaardihoidjasse ja hoia seda kindlas kohas.

6. Tervislik snäkk
Lõuna ajal töötamist ei tohiks eriti tihti juhtuda, aga kui seda aeg-ajalt siiski ette tuleb, olgu sul vähemalt tervislik snäkk käekotis olemas.

7. Telefonilaadija
Telefonil saab alati kõige ebasobivamal ajal aku tühjaks? Enam mitte.

8. Plekieemalduspulk või -salvrätid
Ajasid kogemata tilga kohvi särgile? Ära lase sel enda päeva rikkuda – eemalda plekk kohe. Samuti, plekieemaldaja võib päästa ka su kolleegi ja/või bossi päeva. Usu meid, ta on sulle igavesti tänulik.

9. Kätekreem
Sa vajad seda iga päev.

10. Pastillid
Pole midagi ebameeldivamat kui halb hingeõhk – hoia alati pastellid või närimiskumm käepärast.

11. Salvrätid
Kohustuslikud absoluutselt igas käekotis!

Allikas: Business Insider