Sageli tehakse need väga jäigad ja tugevad, et king säilitaks oma kuju. Paindumatu kinganina hõõrub ja tekitab kohe kindlasti ville. Vali kingad, mis on valmistatud ehtsast nahast või seemisnahast, sest nende kuju kohandub su jala järgi ning mõne kandmiskorra järel nad enam tõenäoliselt ei hõõru.

Pöidlatest

Kingad hakkavad täiesti kindlalt hõõruma, kui nad on sulle väikesed. Kõige pikema varba ja kinganina vahele peaks mahtuma pöial. See vähene ruum on oluline, et pakkuda käimisel jalale kinga sees liikumisvabadust.

Kõnni poes ringi

Ära osta kingi nii, et proovid neid ainult istudes või korraks püsti tõustes ja paar sammu astudes. Võta poes ette pikem tuur. Sageli on põrandad jalanõusid müüvates kauplustes eriliselt mugavaks tehtud, et sul oleks mõnus astuda. Püüa leida erinevaid põrandamaterjale ja nende kõigi peal kõndida. Ja veel - pane astudes silmad kinni (puutetundlikkus on siis suurem), keskendu jalgadele ja püüa aru saada, kuidas need end tunnevad. Pööra erilist tähelepanu nendele kohtadele, kuhu sul tavaliselt kingade hõõrdumisest villid tekivad.

Vaata erineva kontsakujuga kingi

Platvormid, jämeda kontsaga jalanõud, wedge'd jt vähendavad survet jalgadele ja muudavad pikaajalise kõrgetel kontsadel käimise oluliselt vähemvalusaks. Võta teadmiseks, et peene kontsaga väga kõrged stilettod põhjustavad pea alati valu, midagi ei ole teha.

Osta kingad päeva teises pooles

Jalg muutub õhtupoolikuks suuremaks, eriti suvel. Seega mine kingi soetama õhtul. Kui ostad kingad hommikul, mil jalad on puhanud ja parimas vormis, on need sulle õhtuks kindlasti väikesed.

Allikas: Who What Wear