David Gandy
Dolce mees! Enamik tema modellikarjäärist on möödunud Dolce & Gabbana kampaaniates – kindlasti meenub sulle esimesena parfüümi "Light Blue" reklaam. Temast on brändile isegi kalender pildistatud (fotograaf Mariano Vivanco poolt).

Brad Kroenig
Kui Davidil on Dolce, siis Bradil on Chanel. Õigemini, Karlil on Brad. Lagerfeld avastas mehe 2003. aastal, kui ta book'iti kohe Fendile. Ülejäänu on juba ajalugu – ta on Chaneli moelavadel kõndinud loendamatu arv kordi, kaasa arvatud kord oma poja Hudsoniga! Lagerfeld on temast isegi raamatu avaldanud – raamat pealkirjaga "Metamorphoses of an American" räägib modelli arengust moetööstuses.

Jon Kortajatrena
Ta debüteeris moelavadel aastal 2004 (Milanos Emporio Armani heaks ja Pariisis John Galliano heaks). Tegemist on seksisümboliga – Guessi ja Tom Fordi kampaaniad on selle tõestuseks.

Marcus Schenkenberg
Mees "avastati", kui ta Venice Beachil rulluisutas. See saatuslik kohtumine lennutas ta 90ndate alguses Calvin Kleini kampaaniatesse (pildistatud Bruce Weberi poolt), ja ta töötab sellest ajast alates. Teiste seas on ta töötanud Versacele ja käinud kohtamas näiteks selliste naiste nagu Pamela Andersoni ja Jessica Simpsoniga.

Mathias Lauridsen
Oma unikaalsete näojoonte poolest tuntud Taani modell tõusis esmakordselt püünele 2004. aastal, kui ta oli Dior Homme´i reklaamnägu. Ta on kümne aasta jooksul tööranud kõikidega – Lacoste´st Salvatore Ferragamo ja Givenchy´ni.

Mark Vanderloo
Peale selle, et ta on teinud peadpööritavat karjääri modellina (Hugo Bossi kampaaniad on peamised), on väidetavalt film "Zoolander" saanud nime just Marki perekonnanime järgi! Aumärk või mis?!

Noah Mills
Millsi karjäär algas töödega Yves Saint Laurent´ ja Guccile. Pärast seda on ta teinud koostööd Dolce & Gabbana, Bottega Veneta ja Tommy Hilfigeriga. Ja seda juba 10 aastat järjest.