Kesklinna vahetus läheduses asuv klubi HALL alustas tegutsemist 2017. aasta sügisel, keskendudes peamiselt techno-kultuuri edendamisele Eestis. Nii ongi enamus toimunud üritusi olnud seotud just selle muusikastiiliga. “ERKI Moeshow toimumine HALL’is pakub publikule kindlasti põnevust ja uut väljundit klubile. On, mida oodata!” lisas Mäesepp.

Tänasest on alanud ka ERKI Moeshow 2018 piletimüük. Moekunstniku ja tänavuse ERKI moeshow eelžürii liikme Ketlin Bachmann-Põldroosi sõnul peaks pileti ostma see, kellel on soov näha uusi talente ja saada osa nende mägulustist. “Nagu alati, tasub ERKI Moeshow’lt oodata põnevat vaatemängu ja värskeid ideid. Eriti rõõmustas mind seekord küllalt mitmed selge nägemuse ja kindla käekirjaga kollektsioonid, mis olid tugevalt isikupärased ja lennukad,” lisas Bachmann-Põldroos.

Esimestele kiirematele on ERKI Moeshow 2018 pääse vaid 10€. Seejärel, kuni 25. maini, on saadaval piletid hinnaga 15€. Toimumispäeval ja toimumiskohas tuleb pileti eest välja käia 20€. Lisaks saab soetada toetajapileti hinnaga 45€, mis sisaldab endas eelisjärjekorras sissepääsu ja tervitusjooki.

ERKI Moeshow toimub tänavu 26. mail - pane kirja, tule kohale ja soeta pilet SIIT juba täna!