Valmistamine:

1. Puhasta hoolikalt oma nägu ning kogu seejärel kokku vajalikud koostisosad, milleks on kaerahelbed, küpsetuspulber ja sidrunimahl.

2. Vala 1/4 tassi jagu kaerahelbeid kaussi, seejuures eelista väiksema suurusega helbeid. Kaerahelvestega on hea näonahka koorida, sest need hoiavad tänu heale imamisvõimele su poorid puhtad!

3. Lisa kaussi 1 teelusikatäis küpsetuspulbrit - sellel on sügavpuhastav toime ning eemaldab seega surnud naharakud.

4. Lisa 1 supilusikatäis sidrunimahla. Sidrunimahl on looduslik ja antibakteriaalne toonik, mis eemaldab pooridest mustuse. Lisaks annab selles sisalduv C-vitamiin su näonahale sära!

5. Sega kõik koostisosad omavahel kokku. Sidrunimahl ja küpsetuspulber panevad segu õrnalt kihisema - ära muretse, see on normaalne! Kui segu tundub liiga kuiv, lisa sellele veel rohkem sidrunimahla, kuid kui see tundub liiga vedel, siis vala kaerahelbeid juurde.

6. Määri segu niiskele nahale ja masseeri sellega oma nahka umbes üks minut. Masseeri õrnalt, kasutades ringjaid liigutusi ning pane rõhk just komedoonidega piirkondadele (nagu nina ja lõug). Seejärel loputa ning tupsuta oma nägu rätikuga kuivaks. Kanna pärast maski näole ka niisutavat kreemi, õli või seerumit.

Põnevat katsetamist!


Allikas: Byrdie