Tänapäevane elu on stressirohke ja tihti napib ka öist uneaega, kas pole? Tumedad ringid silmade ümber on seega igapäevane reaalsus, millega miljonid naised kokku puutuvad. Kohvipaks on siin suureks abiks. Järgmisel korral, kui kohvi keedad, jäta kohvipaks alles. Õhtul vanni minnes määri see ümber silmade ja hoia seda seal 20 minutit – just paras aeg silmade sulgemiseks ja lõõgastumiseks. Loputa kohvipuru silmadelt jaheda veega.

Aitab võitluses tselluliidiga

Ükskõik kui palju sa ka trennis ei käiks, üks on kindel – tselluliit kimbutab igas vormis naisi. Kohvipaks on väga efektiivne kehakoorija, mis vähendab tselluliidi nähtavust. Koos massaažiga kiirendab kohviga koorimine naha verevarustust ja see paistab koheselt nooruslikum välja!

Lihtne särapalsam juustele

Sul on tumedad juuksed? Sega oma juuksepalsami sekka kaks teelusikatäit jahvatatud kohvi ja kanna segu viieks minutiks juustele. Kohvi toimel saavad juuksed ekstra sära! Geniaalne.

Kehakoorija

Nagu juba mainitud, on kohvipuru ideaalne kehakoorija. Lisaks veel üks hea uudis – kuna kohv sisaldab kofeiini, kiireneb nahas kollageeni tootmine.

Sära andev näomask

Kohv lööb hommikul mõtted selgeks? Luba sel ka su nägu särama lüüa ja seda sõna otseses mõttes. Võta 2 tl maitsestamata jogurtit ja sega see 1 tl kohvipuruga ning kanna saadud segu värskelt pestud näole. Loputa nägu 15 minuti pärast jaheda veega. Kohv stimuleerib vereringet, mille tulemusena saad päevale vastu minna värskema jumega.

Ideaalne hooldus peanahale

Koorimist ei vaja vaid su nägu ja keha – ka peanahale koguneb surnud naharakke ja mustust. Just kohvipurust saad ideaalse peanahakoorija. Kalla 1/3 tassitäis kohvipuru märjale peanahale ja masseeri seda ühe minuti vältel. Loputa kohv juustest välja pese pea nagu tavaliselt.

Noorendavad kohvikuubikud

Tee kohvist jääkuubikud ja hoia neid külmkapis – nii on sul igal ajal, kui tarvis, noorendav iluhooldus külmkapist võtta. Kasuta peojärgsel hommikul, pärast unetut ööd või lihtsalt niisama, kui tunned, et oled liiga kaua arvutisse vaadanud.

Jalakoorija

Antioksüdantiderikas kohv ja niiskust lukustav kookosõli moodustavad koos ideaalse abivahendi koduseks pediküüriks. Sega kokku tassitäis extra virgin kookosõli ja pool tassitäit kohvipuru ja kasuta seda soojas vees leotatud jalgade koorimisel. Kanna mõlemale jalale 1 tl saadud koorimiskreemi ja masseeri jalgu ringikujuliste liigutustega. Loputa jalad sooja veega ja kuivata. Seda koorimiskreemi võid üle kogu keha kasutada.

Allikas: Style Caster