Alates sellest hetkest ongi Beyoncé oma toitumises radikaalseid muudatusi teinud ja väidab nüüd, et ei ole end kunagi paremini tundnud. "Ma ei ole naturaalselt kõige peenem naine. Mul on kurvid ja ma olen nende üle uhke," ütles ta ning tunnistas, et on terve elu erinevate dieetidega vaeva näinud, et keha vormis hoida.

Pärast 22-päevase veganprogrammi läbimist, mille on koostanud tuntud toitumisekspert ja treener Marco Borges, tunneb ta end aga märksa paremini ning ütleb, et see dieet on muuhulgas ka tema nahale hästi mõjunud. "See programm aitas mul kaalu kiiresti langetada ning ülekilosid ka edaspidi ära hoida."

Veganprogramm, mida Beyoncé tulihingeliselt (ja rahaliselt) toetab, põhineb järgnevatel tõekspidamistel:
1. Eelista taimetoitu
2. Söö kolm korda päevas
3. Iga toidukord koosnegu 80% süsivesikutest, 10% rasvast, 10% valgust
4. Treeni iga päev 30 minutit
5. Joo palju vett

"Kui juba minusugune toiduarmastaja suudab seda teha, siis suudavad seda ka teised," julgustab Beyoncé veganprogrammi proovima. Beyoncé ja Marco Borges on mõlemad kindlad, et just 21 päeva on tarvis selleks, et ühest harjumusest loobuda ning uus, märksa parem harjumus asemele juurutada. Südamele panevad nad ka selle, et oluline on oma toitumine ka pärast programmi lõppemist läbi mõelda.

Marco raamat "The 22-Day Revolution", mis keskendubki antud vegandieedile, on saadaval Amazonis.


Foto: Amazon