Väike must kleit

See on kleidiklassika, mis ei vea sind alt nii peoõhtul kui ka kontoris. Siiski, päevasel ajal tasub vältida superminit ning kitsaid õlapaelu – vali seega veidi pikem versioon ning pane peale kvaliteetne pintsak. Väga šikk!


Kleit Malene Birger


Kleit Philip Lim


Kleit Paper London

Õiged kontsakingad võivad anda sulle just selle õige enesekindluse-laengu, mida enne pingelist koosolekut vaja. Hoia üks paar šikke kontsakingi alati kontoris ja kombineeri neid vastavalt vajadusele kas viigipükste või kleidi/seeliku juurde. Ideaalne ka siis, kui pead kontorist otse teatrisse või õhtusöögile tõttama.


Kingad Il Mio/ABC King


Kingad Jimmy Choo

Sa pole “kontsainimene”? Ka madalama kontsaga või sootuks madalad kingad võivad olla tõeliselt väljapeetud – oluline on, et sulle meeldiks, mida sa kannad. Üks asi jälle vähem, mille pärast muretseda!


Kingad Chloé


Kingad Miu Miu

Jumpsuit ja kontor ei lähe sinu arvates sugugi kokku? Tegelikult on tegemist aga geniaalse esemega, mida saad kanda nii kontoris kui ka pidulikumatel puhkudel. Vali selline, mis on kvaliteetsest kangast, mitte liiga sügava dekoltee ning kitsaste säärtega. Kui sel on lahtised õlad, pane peale pintsak või kombineeri selle alla hoopis triiksärk. Nagu kostüüm, aga palju värskem versioon sellest!


Kombinesoon Esteban Cortazar


Kombinesoon Zara

Või mõni muu seelik, mis sulle meeldib ja su kehale komplimendi teeb. Hetkel on väga populaarsed ka plisseeritud seelikud. Hoidu kontoris miniseelikutest ja vali selle asemel hoopis midipikkuses, aga põnevast kangast või huvitavate detailidega eksemplar.


Seelik Halens


Seelik Ivo Nikkolo


Seelik Red Valentino

Universaalne, mis sobib praktiliselt kõikide pükste ja seelikutega, mis sul juba garderoobis olemas on, muudab igapäevase rõivastumise palju lihtsamaks. Mis puutub värvidesse, siis must on alati kindla peale minek. Kui see tundub liiga igav või sul juba on must kvaliteetne pintsak, vali näiteks valge või punane.


Pintsak Top Shop


Pintsak Marks & Spencer


Pintsak Zara

Käekott on kõnekas aksessuaar, mis räägib selle kandjast nii mõndagi – kui tahad mõjuda asjalikuna, on seda ka sinu käekott. Hoidu kunstnahast, litritest ja kõigest muust, mis kiiskab ja särab.


Käekott Marella/ABC King


Käekott Mulberry

Käekott Proenza Schouler

Valge särkpluus on särkide klassika ja neid on su garderoobis juba tõenäoliselt mitmeid. Vali midagi uut, midagi, millel oleks kas põnev lõige või ootamatu detail. Originaalsust pole kunagi liiga palju.


Pluus CO


Topp Michael Kors