Jah, sinu koduses kingariiulis võivad leiduda tõelised meistriteosed, kuid tööl kannad siiski vanu, häid ja mugavaid baleriinasid. Käi, millega soovid, kuid tegelikult võiks su töölaua all leiduda ka üks paar tõelisi pilgupüüdjaid, mida kanda tähtsal kohtumisel või ka töölt edasi õhtut veetma suundudes. Üks eriline kingapaar teeb enesetunde ja välimusega imet.

Sinised seemisnahksed kingad Tamaris 44,99 € (ABC King)

Mugav kleit

Kui sinu töökoht ei näe ette ranget kostüümi või lausa vormirõivast, on mugav kleit parim, millega oma keha kaunistada – see on seljas mugav, ilus, rõhutab maitsekalt kumerusi ning kulutab riietumiseks täpselt kaks minutit.

Kleit H&M Studio 79,99 €

Valge särk on asendamatu

See on garderoobiklassika, mida võiks riidekapis leiduda mitmel kujul – mis sa arvad variandist, mis on klassikalise triiksärgi modernsem tõlgendus?

Pluus New Yorker 16,95 €

Korralik käekott

Aksessuaarid annavad sinu välimusele viimase lihvi. Vali töölkäimiseks midagi viisakat, kuid samas põneva disainiga. Ole valmis kolleegidele "aru andma", kust sa selle koti ostsid.

Käekott 37,95 € (Haléns)

Eelista klassikat

Iga päev kantava käekella juures on oluline, et see sobiks kokku paljude rõivastega. Pruuni nahkrihma ja kuldse sihverplaadiga kellast on raske midagi klassikalisemat leida.

Käekell Triwa 230 €

Praktiline ja ilus

Kanna sügistoonides salle nii päevase riietuse peal kui ka üleriiete all – need on üks kõige lihtsam viis oma väljanägemist kiirelt täiesti teiseks muuta. Katseta julgelt mitmesuguste variantidega!

Sall New Yorker 4,95 €

Hall seelik

Iga kontoris töötava naise riidekapis võiks leiduda mõni paar kvaliteetseid viigipükse… ja muidugi mõni asjalik seelik. Totaalne basic-ese, mis lubab lõputult kombineerimisvõimalusi – kanna pintsaku, triiksärgi, värvilise pluusi või kudumiga.

Seelik New Yorker 12,95 €