Sorteeri pintsakud – need, mis on parajad ja heas seisukorras, on endiselt su parimad sõbrad. Need aga, mille värv on aga pleekinud või mis ei istu (enam) sulle, müü maha või anneta ära.

Pluusid ja triiksärgid

Kui su garderoobis leidub veel mõni triiksärk või pluus, mis ei ole sulle paras või mis on püsivate plekkidega, siis vabane neist.

Kleidid

Kui oma kleite sorteerid, siis küsi endalt: kas olen mõnda neist kleitidest viimase aasta jooksul kolm korda selga proovinud, kuid reaalse kandmiseni pole kordagi jõudnud? Tunnista endale – seda ei juhtugi...

Teksapüksid

Proovi kõik paarid jalga ja kogu oma lemmikud ühte hunnikusse. Kui jõuad selle hunniku sorteerimiseni, lähtu sellest, et igast lõikest jääksid valikusse siiski mõned variandid. Ainus tingimus on, et püksid oleksid sulle parajad.

Sviitrid

Kas mõni neist tõmbus pesumasinas kokku? Anneta need ära. Kas mõni neist on katki? Anneta need ära. Kas mõni neist on küll väga korralik, aga sul on juba nende-sarnased uuemad versioonid? Anneta vanemad ära.

Printmustriga topid

Vali välja klassikaliste mustritega variandid: leopardimustriline, täpiline, triibuline… Vaata ülejäänud topid üle ja meenuta, milliseid sa pole viimase poole aasta jooksul kordagi kandnud. Viimased ei vääri kohta su garderoobis.

Seelikud

Kas suudad iga seeliku kohta välja pakkuda vähemalt viis puhku ja viisi, millal ja kuidas sa seda seelikut kannaksid? Kui ei, siis on käes aeg sellest loobuda…

T-särgid

Kas selle kaelaauk on välja veninud? Kas see on üleni välja veninud? Kas see kuulub su eksile? Igal juhul – anneta see ära.

Püksid

Kas püksisääred on kulunud või isegi narmendavad? Kui jah, siis sa ei vaja neid enam.

Allikas: Who What Wear