Edasi juhtub see, et teeme muusikat aina edasi ja juba peagi laulame sisse uue loo, mis tuleb väga mahe suvelugu.

Kristel: Õed sündisid tegelikult tänu sellele, et tunneme teineteist nii kaua ja oleme muusikaga ka koos tegelenud pikalt. Lõpuks tundus loogiline see meievaheline sõprus ja vibe muusikasse panna. Koos bändi teha on ülitore. Me klapime hästi, sest meil on suhteliselt sama maitse, eranditega muidugi. Kokku loob see aga hea mikstuuri. Edasi saab see mis saama peab.

2. Õed paistab olevat tugev ja seksikas nais-power’i projekt? Mida ise arvate sellest? Mida tahate öelda teistele naistele?
Tuuli: Ikka inspireerida tahamegi teisi naisi ja öeldagi, et teeme koos nalja, ärme konkureeri omavahel ja elame kaasa üksteisele.

Kristel: Me tahame olla meie ise - ja sellega teistelegi anda seda, imelik küll öelda, aga - seda julgust, olla meie ise.

3. Mis on teie stiili sarnased jooned ja suurimad erinevused?

Tuuli: Hmm... Sarnasus on see, et oleme mõlemad vabal ajal pusa ja tennise tüdrukud, aga kui vaja, siis oskame ennast ka mega püssideks teha.

Kristel: Sarnasused on selline gängsta hoiak, mis ilmselt suurest hiphopi ja rnb ning soul'i armastusest tulnud. Erinevused võibolla minu poolt armastus roki vastu.

4. Olete head sõbrannad, kas vahetate ka riideid?
Tuuli: Kristel teab, et mu kapp on talle avatud ja ma tean, et ta oma mulle, aga pigem olen selline oma kapi tüdruk.

Kristel: Ikka! Vahetevahel ikka nuusime teineteise kapiuste vahelt sisse. Kord on mõni esinemine, milleks teisel on just õige outfit. Siis ikka laename.

5. Millises riietuses tunnete end kõige enesekindlama ja tugevamana?
Tuuli: Laval peavad mul alati kontsad olema! Aga üldiselt, kui tunnen ennast enda kehas hästi, siis tunnen ennast igas riietuses hästi, kuid kleidid on mu uued lemmikud küll. Tavaliselt olen see püksikandja olnud, aga nüüd avastan seda naiselikumat poolt endas.

Kristel: Seksikalt mugavas riietuses. Balanss peab olema kahe vahel. Siis on selline good to go tunne.

6. Mida ei tohiks üks naine kunagi kanda?
Tuuli: Ma arvan, et sellist asja ei ole enam. Inimesed on nii erinevad ja mis iganes sulle meeldib, siis kanna just seda mida tahad. Mood ju alati ringleb, nii et ma olen sellest õppind, et "never say never". Kunagi lubasin, et iialgi ei kanna enam alt laienevaid pükse, ja boom, uuesti moes ja kohe panen jalga.

Kristel: Midagi sellist, milles ta ei tunne end mugavalt. Rohkem reegleid ei tohiks olla.

7. Mida ei tohiks ükski mees kunagi selga panna?
Tuuli: Noh, sokid ja plätud vast pole kõige vingem kombo, aga samas Kristeli mees tegi selle ka popiks, nii et... Vahet pole. Kanna seda, mida kannad ja kanna siis vähemalt välja ja uhkusega.

Kristel: Sama, mis eelmise küsimuse vastus.