Alexander Skarsgard ja Margot Robbie pole samuti mingid erandid, kui uue Tarzani filmi jaoks ettevalmistusi tegid. Mees tarbis päevas näiteks 7000 kilokalorit ja tõstis võimsaid raskusi, et oma keha supermehe vormi saada. Margoti plaan kõlab aga palju paremini – ta ei “dieeditanud” üldse.

“Filmi tegevus toimub 19ndal sajandil. Kui Jane’i kehal on ka veidi kaalu, on see tõenäoliselt hea asi,” sõnas ta. “Ma ei hakka end piitsutama, kui seda tegelikult vajagi pole.”

Margot ei käinud jõusaalis – ta külastas filmi Londonis toimunud võtete ajal hoopis tihti pubisid. Samal ajal pidi Alexander menüüst välja jätma suhkru, gluteeni, nisu, piimatooted ja alkoholi ning tarbima päevas hoopis kuus väikest toidukorda. Samuti käima päeva jooksul kaks korda jõusaalis. Esmaspäeva hommikuti palus piinatud mees tihti, et naine talle kirjeldaks, mida nädalavahetusel sõi.

“Võtete ajal oli see alguses päris raske – Alexi jaoks tõeline “toiduporno”, kui ma talle muudkui pajatasin, mida jälle magustoiduks sõin. Ta tundis end nii nukralt ja mul tekkis halb tunne, et alatasa toidust räägin: “mina söön kooki ja sina mitte!”. Mõne aja pärast oli mul temast nii kahju, et sõin lõunat kusagil, kus ta ei näinud,” tunnistas Margot.

Eriti halvasti tundis Margot end siis, kui Alexil kord vahepalaks õuna süüa lubati. “Mulle jõudis kohale, kui äkiline see elustiilimuutus talle oli – Alex oli nii elevil, et ta tegi õunale musi,” rääkis Margot.

Alexanderi süsivesikutevaba dieet valmistas eriti suure pettumuse ka seetõttu, et Margoti sõnul valmistab mees maailma parimat Bolognese kastet spagettidega. “Ma olen kuulnud, et sa oskad seda rooga imehästi teha,” sõnas Margot mehele ühel fännikohtumisel. “Mina olen spagettide söömises tõeline meister, nii et me oleme justkui kokku loodud.”

Allikas: Harper’s Bazaar

Foto: Scanpix