Tunne oma publikut

See võib tunduda iseenesest mõistetav, kuid on siiski esimene asi, mida peaksid meeles pidama – tea, kellele sa kingitust otsid. Kas su šikk sõbranna tegelikult ka vaimustuks sellest tee-ise-tüüpi tootest või oleks ta õnnelikum hoopis Chaneli huulepulga üle? Kas su väike täditütar oleks näokoorija üle, mida sina fännad, ikka sama rõõmus kui sina, või sobiksid talle hoopis need lõbusad puuviljakujulised huulepalsamid? Iluletid on lõpmatud – seal leidub midagi igale naisele, tähtis on leida midagi, mis vastaks nende olemusele.

Näe tervikut

Kena disainiga tuubis või pudelis ilutooted on muidugi igal aastaajal pilkupüüdvad, kuid tavaliselt keskendutakse siiski rohkem sellele, mis peitub pakendi sees. Praegusel ajal aga pööra suuremat tähelepanu just ilutoote disainile – mida erilisem see on, seda suurem on tekkiv wow-efekt. Seega, vali kingitusteks silmapaistvaid tooteid ja mitte vaid sisu poolest, vaid ka neid, millel on põnev vorm.

Kingi kogemusi

Ilukingitused ei piirdu vaid toodetega. Massaažide ja näohoolduste kinkekaardid on selgelt favoriidid – seda enam, et paljudele inimestele tähendavad need luksust, mida endale just tihti ei lubata. Veel variante: uue spordiklubi 10 korra külastuskaart, päevaspaa pääse teile mõlemale, parfüümikoolitus… Kasuta fantaasiat!

Parfüüm pole alati parim idee

Kaunis parfüümipudel tundub suurepärane kingiidee? Võta siiski arvesse, et parfüüm on väga isiklik kingitus, mis omakorda tundub ka kõikide meie nahal erinev. Kui kingisaaja on sulle oma soovi aga spetsiaalselt esitanud, on tegemist kindla peale minekuga. Alternatiiv? Parfüümiga lõhnastatud küünlad.

Anna talle valikut

Kinkekomplektid, kuhu kuulub mitu ilutoodet, on kingituseks suurepäraselt sobivad. Lisaks parfüümile on ka meigi- ja nahahooldustooted veidi isiklikud – näiteks üksikut vananemisvastast kreemi kinkida tunduks ju ehk ebasobiv, aga kinkekomplektis on see vaid üks kingipakis leiduvatest nahahooldustoodetest, seega miks mitte?

Vannisoolad, uhked seebid ja lõhnaküünlad on kõikide lemmikud

Sa ei saa neid kinkides eksida – seda enam, et tavaliselt inimesed neid ise endale ei osta. Neid kasutada on aga ju vägagi mõnus. Idee – ostle neid erinevatest kauplustest ja koosta ise erinevad kinkekomplektid!

Märka kohalikke tooteid ja käsitöökosmeetikat

Ükskõik, kas see on Eesti meest valmistatud kehakoorija, kohaliku seebikeetja seep või hoopis käsitööseep Prantsusmaa reisilt – suveniirilaadsed ilutooted on kingituseks alati sobivad.

Ära unusta mehi

Iluvaldkond pole ammu enam vaid naiste ampluaa – meestele pole kunagi varem olnud saadaval nii palju ilutooteid kui praegu. Habemeõlid, eksklusiivsed habemeajamiskomplektid, kammid, pumatid… Mine ja avasta ise!

Allikas: Byrdie