Kim pole kunagi oma tselluliidi pärast häbi tundnud, aga see ei tähenda, et talle meeldiks seda esile tuua. Ühes tõsieluseriaali “Keeping Up With the Kardashians” osas proovis Kim protseduuri nimega Velashape, kus vaakumi ja massaaži abil keskendutakse just probleemsetele piirkondadele. Protseduur maksab 800 kuni 2400 dollarit (!) kehaosa kohta. Kim kasutab keha kontuurimiseks ka isepruunistavaid kreeme.

Miranda Kerr

Miranda jumaldab hommikust kuivharjamise tehnikat, sest see paneb vereringe tööle, koorib nahka ja soodustab lümfi liikumist. Samal ajal aga vähendab see kõik ka tselluliiti.

Jennifer Lopez

Jenniferi kurikuulus tagumik on väga range dieedi tulemus. Staar sööb palju spinatit, linaseemneid, tsitruselisi, jääsalatit ja oliiviõli. Oleme kindlad, et ka tema suurepärane tantsuoskus aitab siinkohal kaasa!

Cameron Diaz

Cameroni imelise keha saladuseks on köögiviljasupp ja palju rohelist teed. Kõlab lihtsana, kas pole?

Jennifer Aniston

Tal on üks kadestusväärsemaid kehasid Hollywoodis ja pea võimatu on uskuda, et ka tema peab tselluliidiga võitlema. Tuleb välja, et Jennifer kasutab selleks puhuks kehamähiseid.

Jessica Biel

Kuulsuste treener Valerie Waters, kes on treeninud nii Jessicat kui ka näiteks Jennifer Garnerit ja Cindy Crawfordi, usub kiiretempolisse treeningviisi, mis põletab hästi rasva. Samuti soovitab ta töödeldud toidud menüüst välja jätta.

Victoria’s Secreti modellid

Meigikunstnik Carolina Gonzalez, kes valmistab modelle igaastaseks suureks moeetenduseks ette, jagas kiiret nippi tselluliidi peitmiseks: isepruunistav kreem!

Allikas: The Zoe Report